Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ja taka jestem??

Polecane posty

Gość gość

No dlaczego ?? Wszystkie kobiety w mojej rodzinie są bardzo atrakcyjne-nie przesadzam (naprawdę wszystkie) niektóre są modelkami. W dodatku wyksztalcone no i takie kobiece. Spelnione w zwiazkach .. itp. A ja od dziecka byłam taka przekorna i Buntownicza, w wieku nastoletnim nawet rzeklabym : krnabrna. Musze byc soba wszędzie i zawsze choć dobrze wiem jak należy się zachowywac. Wykorzystuje inteligencje przeciwko innym ( czy dla korzyści czy po prostu funu) , jestem babka w spodniach. Nie uczyłam się na złość rodzicom choć mam duży potencjał i myślę że nawet medycyna byłaby dla mnie pikusiem . Ludziom opadają ręce ,ale większość wierzy że wyjdę na ludzi a ja wcale nie mam zamiaru. Nie wiem skąd we mnie Ta przekora?? Aa i jeszcze B.wcześnie zaczelam podobac się facetom , specjalnie się oszpecilam I próbuje zainteresowanie zdobyć w inny sposób..chociaż ostatnio przestaje mi w ogóle na tym zależeć

Gość gość
Czubek czego się spodziewałaś? To jak zniszczyć tort weselny i chcieć nadal mieć co pokroić dla gości o północy :o

Gość gość
no i dobrze,że jesteś sobą nie zmieniaj sie na siłę chyba,że CI z tym źle jaka jesteś to tylko wtedy sie zmień,dla siebie a nie bo inni tak chcą przeciez nie musisz byc taka jak inne kobiety w twojej rodzinie