Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetzosady

Wziąłem się za siebie

Polecane posty

Gość Facetzosady

Od dłuższego czasu było zero ruchu ostre żarcie itd. A teraz od początku tygodnia dieta od dietetyka, codziennie siłownia i jak czas pozwala rower i od razu samopoczucie lepsze no i trzeba jakoś wyglądać bo w lutym na wakacje - zyczcie mi powodzenia :)

Gość gość
zobaczymy co ci wyjdzie z tych planów na zdrowie, pewnie na gadaniu się skończy

Gość gość
To nie są plany ja od zeszłego poniedziałku już to realizuje czyli siłka codziennie wieczorem rowerek często i tak jak napisałem czuje się o niebo lepiej jeszcze tylko zdaloby się fajki rzucić ale to już trudniejsze

Gość Facetzosady
Nie mam w słowniku słowa zobaczymy jak coś zaplanuje to to robię chodźmy nie wiem co

Gość gość
Ja myślę że ludzie przesiadujacy tu mają poważny problem i zero pewności siebie przykładem są odpowiedzi na ten wpis czyli na pewno nie da rady, aha na pewno mu się nie uda, prostuje mi się udaje wszystko co zaplanuje ludzie trochę pewności i wiary w siebie

Gość Facetzosady
Nie ma rzeczy nie możliwych wszystko można osiągnąć tylko podstawa nie uzalac się nad sobą i bardzo chcieć i życie stanie się kolorowe

Gość gość
Ja postanowilam, ze w te wakacje gdzies pojade i wzielam sie za diete...sama nie wierzylam w efekty dlatego nie kupowalam wczasow...ale udalo mi sie schudnac 15 kg i w ostatnim momencie skorzystalam z oferty turcja last minute http://www.lotniskalastminute.pl/p,turcja-last-minute-all-inclusive i byly to najlepsze wakacje...jak widac wszystko jest do zrobienia jak sie tylko chce...

Gość gość
Super. Świetnie ze się za siebie wziąłeś ale wydaje mi się że codziennie siłka to za dużo zniechecisz się.