Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ładnie wyglądać bez makijażu?

Polecane posty

Gość gość

jakieś propozycje ?

Gość gość
nie jeść słodyczy, cukru. Jeść same zdrowe rzeczy, robić soki, musy z owoców i warzyw. Szczególnie z zielonych - sałaty, ogorka, szpinaku. Pić zieloną herbate. Robić peelingi skóry, używać glinek i olejków naturalnych.

Gość gość
Pić/łykać skrzyp i pokrzywe. Do tego i pić i używać różne oleje. Ja tylko łykałam skrzyp, do tego olej z wiesiołka w kapsułkach, tran, wit A+E. Po każdym myciu odrobinę smarowałam olejem migdałowym buźkę, czasem arganowym (z migdałów jest lepszy dla mojej cery). po 2-3 tyg efekt naprawdę super (nie było idealnie, ale o dietę aż tak nie dbałam). Potem przestałam i cera fatalna jest. Warto nawet drobne rzeczy wprowadzić.

Gość gość
ja co jakiś czas chodze do salonu Beauty Expert w Bierutowie - peelingi, maseczki, dzieki temu cera wyglada fajnie wiec na codzien nakładam tylko tusz do rzes i jest ok :)

Gość gość
Urodzić się ładną.

Gość gość
zgadzam sie z tym, ze jak sie dba o cere to spokojnie mozna zrezygnowac z make upu. osobiscie regularnie korzystam z zabiegu nawilzenia i regeneracji skóry suchej i henny rzes i brwi w salonie piekna i bestia w bialymstoku i na codzien nie potrzebuje nakładać kosmetyków.