Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brązowe plamienie a ciąża !!

Polecane posty

Gość gość

Witam. @ powinnam dostać 30.09. ale nie przyszła...zamiast tego w terminie @ dostałam brązowych plamień, które trwają do dziś. Poprzednia @ przyszla normalnie w terminie. juz sama nie wiem co mam myśleć....dodam ze robiłam test w dniu spodziewanej @ ale wyszedł negatywny. mam lekkie bole podbrzusza..ale nie takie jak na okres ...mam zamiar jeszcze powtorzyć jutro test. Może któraś z Was miala podobny problem ? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
Zrób test , powinien już wyjsc pozytywny jesli to ciąża . Ja zbagatelizowalam plamienie , okolo dwa tyg po terminie miesiaczki poszlam do lekarza , bylam w ciazy ale pozniej za miesiac poronilam . Moze gdybym od poczatku plamienia wiedziala ze jestem w ciazy oszczedzalabym i brala jakies tabletki na podtrzymanie ciazy a tak o ...

Gość gość
Ja mialam tak ze zamiast okresu dostalam brazowegobrazowegoa ktore trwalo 4 dni. Myslalam ze okres sie rozkreci ale nic z tego. Zrobilam test i wyszedl pozytywny. Okazalo sie ze mialam za niski poziom progestetonu i bralam na to leki. Moj syn ma poltora roku

Gość gość
Brazowego plamienia

Gość gość
ja w termin okresu zrobilam test i byl pozytyw w tym samym dniu tez dostalam 3 dniowe plamienie potem przeszlo na tydzien i 1 razowe krwawienie zakonczone kilkudniowym plamieniem, biore luteine i teraz jest 8 tydzien ciazy

Gość gość
Brązowe plamienie w ciąży oznacza niskie stężenie progesteronu. Ja tak miałam, brązowe plamienie ok tygodnia, potem jasnoczerwone żywa krew, szybko telefon do gina i przez jakiś czas brałam duphaston. Później już było ok. Dzisiaj mam dwulatka w domu.

Gość gość
ja dostałam luteinę

Gość gość
Jeslitest byl negatywny to mala szansa na ciaze. Zrob test z krwi.