Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PACZKIZADARMO

Nowa strona z kampaniami, darmowe paczki, zostań ambasadorem i testerem

Polecane posty

Gość PACZKIZADARMO

Hej dziewczyny. Chciałabym się z wami podzielić nową stroną, na której organizowane są różne kampanie reklamowe - rozdając paczki z produktami dla nas i naszych znajomych (coś jak Street---com).

Gość gość
Aktualnie uczestniczę w kampanii Sephora - jest to pierwsza kampania reklamowa Buzzaar w Polsce. Jest to kampania poświęcona kosmetykom do konturowania twarzy. Dostałam paletkę oraz 6 zaproszeń na konturowanie twarzy w salonie Sephora dla mnie i koleżanek, dodatkowo 20% zniżki do Sephory dla każdej z nas. Dla osób, które chcą się zarejestrować i dowiedzieć więcej: BUZZAAR ((((kropka)))) EU/L/UTQZO UWAGA - aby linki do stron działały w miejsce ((((kropka)))) wstaw . Więcej informacji znajdziecie na ich stronie internetowej i facebooku "Buzzaar Polska" A może któraś z was ma już tam konto i tez uczestniczy w pierwszej kampanii Sephora? Zaraz postaram się dodać zdjęcia z paczki, którą dostałam, ale oznacza to jako spam :(

Gość gość
HTTP://BUZZAAR.EU/L/UTQZO - dokładny link do rejestracji. Macie tam konto, bądź na jakis podobnych stronach? Ja w sumie mam konto na 6 i co chwile uczestniczę w jakiejś kampanii

Gość gość
Gość abece
Ja mam konto na Streetcom i tez brałam udział w kilku kampaniach a o Buzzaar nie slyszalam jeszcze

Gość gość
zarejestrowałam się, wygląda całkiem ok ciekawe kiedy kolejna kampania

Gość onaiwona
Ja mam konto ale nie dostałam się do kampanii bo przegapilam ją ;/