Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożena111

Celulit

Polecane posty

Gość Bożena111

Czy istnieje skuteczny kosmetyk redukujący cellulit?

Gość Berrnia84
Kosmetyki tylko pomagają. Musisz jednak przed ich aplikacją odpowiednio skórę przygotować robiąc sobie np masaż szczotką do ciała Brista, przygotowujesz wtedy skórę na pełniejsze przyjęcie tego co dobre z balsamów itp.:)

Gość CATMAD
Zawsze walczyłam z moją skórką pomarańczową. Domowe środki nie dawały efektów jakich oczekiwałam, dlatego postanowiłam skorzystać z zabiegów kosmetycznych w Klinice Anna Pikura, o której kolagenie dużo się mówi w świecie kosmetycznym. Wykupiłam zestaw zabiegów - połączenie dermomasażu i liposukcji ultradźwiękowej. Już po pierwszym zabiegu skóra znacząco się wygładziła. Kosmetyczka poleciła mi zakupienie Kolagenu aktywnego biologicznie AP BIOAKTIV GREY - specjalnie stworzonego do redukcji cellulitu , rozstępów i żylaków. Zaskoczona obietnicami świetnych efektów regularnie wmasowywałam kolagen w wilgotną skórę dwa razy dziennie i kontynuowałam sesje zabiegów (miałam wykupione 6 zestawów zabiegów). Oprócz tego, kosmetyczka z salonu przekazała mi informację, że żeby zabiegi były jeszcze bardziej skuteczne muszę pić dużo wody i przejść na dietę niskotłuszczową. Jestem już po wszystkich zabiegach i mogę powiedzieć jedno. It's working! Cellulit jest już praktycznie niewidoczny. Uda są gładkie i napięte. W obwodzie straciłam 3 cm! Ciągle stosuję kolagen i jest coraz lepiej. Polecam taką serię zabiegów osobom, które w domowym zaciszu nie mogą pozbyć się cellulitu.