Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wymagają modeli do związku dlatego nigdy nie byłem w związku

Polecane posty

Gość gość

własnie dlatego jestem sam

Gość gość
to jest główny powód samotności

Gość gość
jakby wymagały to bylbym sam.

Gość gość
nie pisz bzdur kobiety oczekują niewiarygodnie przystojnych mezczyzn do zwiazku reszta ich nie obchodzi

Gość gość
mój chłopak nie jest przystojny, a jesteśmy razem ponad rok 🖐️

Gość gość
Znowu serio? Ile razy trzeba Ci tłumaczyć że kobiety nie wymagają mega przystojniaków do związku. Za to wymagają żeby facet nie narzekal w kółko na jedno i to samo jak ty i to dlatego nigdy nie byłeś w związku

Gość gość
wymagacie oczekujecie wrecz idealnego faceta w każdemu detalu dlatego samotne jesteście

Gość gość
Ja nie jestem samotna. Ani ja ani mój facet nie jesteśmy idealni.

Gość gość
15:56] Moze bys nie przenosil WLASNYCH odczuc na inne osoby?

Gość gość
Po 1. Kobiety nie wymagają modeli do związku, zupełnie co innego sie liczy niz wygląd - ale oczywiście facet ma być zadbany, czyli lubić sie z mydlem, myc zęby i nosić czyste ciuchy. Po 2. W Twoim przypadku wygląd niewiele by raczej dal bo podejrzewam, ze masz zryty charakter, choćby dlatego, ze taki temat zakladales juz z milion razy - no ale czymś trzeba tłumaczyć swoje nieudacznictwo i najlepiej winy szukac wszędzie byle nie w sobie ;)

Gość gość
zadbany już nie wystacza tylko minimum musi być mega przystojniak taka prawda nie tylko ja to zauważam

Gość gość
Jasne. To ciekawe, bo większość moich totalnie szkaradnych kumpli ma żony lub dziewczyny. W sumie większość brzydkich koleżanek też nie ma z tym aż takiego problemu choc tu juz ciężej, bo faceci jaki wzrokowcy dużo bardziej patrzą na wygląd...

Gość gość
nie nie musi być. Mój nie jest mega przystojniakiem a jesteśmy razem już ponad rok. Koleżanka, mega śliczna ma narzeczonego typowego nerda - długie włosy, lekko otyły, problemy z cerą. Liczy się charakter. Widocznie Twój jest zj****y i dlatego nie masz dziewczyny. Nie zwalaj winy na jakieś wymyślone wymagania

Gość gość
ale ja mowie co widze a po drugie nie tylko ja zauwazylem ten problem przecietna panna oczekuje modela? masakra co sie dzieje

Gość gość
W takim razie masz poważny problem nie tylko z charakterem ale i ze wzrokiem

Gość gość
dziewczyny, nie wysilajcie się na zmianę jego światopoglądu, który nie jest do końca prawdziwy. on obwinia swój wygląd za brak dziewczyny, kiedy w rzeczywistości ma po prostu bardzo zły charakter. dlatego siedzi na kafe i truje codziennie tymi tematami, ponieważ chce w dziewczynach wyrobić poczucie winy, że podobają im się przystojni faceci (ale wiążemy się z normalnymi chłopakami) i w ten sposób zwiększyć swoje szanse na znalezienie dziewczyny (ale która będzie chciała być z taką jęczydu/pą?)