Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna nieszczesliwa a na dodatek

Polecane posty

Gość gość

zazdrosnica. za kilka miesiecy stuknie mi 40stka.jestem samotna do bolu,nie mam faceta,dziecka, jakis dobrych znajomych na ktorych moglabym liczyc w ciezkich chwilach. na dodatek zrobilam sie strasznie zazdrosna,jak dowiaduje sie,ze ktos z otoczenia slubuje, jest w ciązy itp czuje w sercu straszne uklucie zazdrosci.czasami mam ochote zakonczyc te beznadziejna egzystencję.

Gość gość
A nie myślałaś o tym, zeby zrobic cos, zeby to zmienić? Jakies portale randkowe itd. Masz przyjaciół, znajomych?

Gość gość
jestem na kilku portalach randkowych ,ale jak dotąd nic dobrego z tego nie wyszło. znajome odkąd pozakladały rodziny,maja dzieci to i dla mnie czasu nie mają.wiadomo na wakacje jada z rodzina ,swieta spedzaja z rodzina a nie z kolezanka.kazdy w tygodniu jest zabiegany,praca inne obowiazki wiec jak przychodzi weekend to tez chca go spedzic ze woimi bliskimi a nie jakas samotna kolezanka. taka jest smutna prawda.....

Gość gość
czasami mysle,ze kots rzucil jakis zly urok na mnie,bo nic mi sie w zyciu nie uklada.....

Gość gość
A chcesz sie pozabawiac z 26 latkiem? Takze samotny

Gość gość
A rodzinę jakas masz? Kurczę to próbuj dalej chociażby na tych portalach

Gość gość
Ja 26 letni chlopak sie oferuję jakby co... jak nie chcesz tzn ze jestes wybredna i dlatego jestes sama...

Jak wierzysz w uroki to może do wróżki idź ona ci jakoś pomoże ( to nie żart każdemu pomaga to w co wierzy).

Gość gość
To że ona jest sama to nie znaczy że nie ma poczucia własnej wartości i ma ochotę na romans z małolatem.

Gość MaggieMagMag
Ja mimo, że mam 26 to jestem w tej samej sytuacji. Lipa jak hooj.

Gość gość
Sam fakt ze zaklada temat na kafe dowodzi tego, ze ma niskie poczucie swojej wartosci... kazda samotna kobieta, ktora nie chce byc samotna i nie czuje sie z tym dobrze, by je miala. Dlatego tak czesto samotne matki watpia w swojaa atrakcyjnosc i maja niska samoocene. 26 latek

Gość gość
Na tej kafeterii dużo osób pisze o swoich uczuciach i problemach i nie ma to nic wspólnego z obniżoną własną wartością coś ci się pomyliło.

Gość gość
pisze tu ,aby sie komus wyzalic,bo nie mam komu. do 26 latka-ja ie szukam nikogo do zabawienia sie.