Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLKA ZGWAŁCONA przez MUZUŁMANÓW w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Słyszeliście, że w warszawskich Łazienkach dwóch muzułmańskich imigrantów zgwałciło polkę? http://blogpress.pl/node/21562 Ile jeszcze trzeba, żebyście się obudzili, że politycy mają w d***e wasze dobro, dbają tylko o stołki. Kto mądry, niech zapozna się z youtubowymi niezmanipulowanymi wypowiedziami Korwina i na niego głosuje, bo jak islam wejdzie teraz do Polski, to już nie wyjdzie...

Gość gość
Przestańcie pieprzyc i siać dezinformację. Korwiniaci ile wam płacą żeby siać nastroje antyemigracyjne? I tak wam sie nie uda, społeczeństwo nie jest aż tak glupie. Ten wysyp tematów o muslumach to element chorej kampanii wyborczej prawicowego planktonu!!!

Gość gość
to twoje wymysły :D ? zadnych odnośników potwierdzających te rewelacje :D

Gość gość
Przecież jest link do artykułu...

Gość gość
Norweski kanał informacyjny P4 przeprowadził wywiad z dwoma Somalijczykami, na temat tego dlaczego przemoc wobec kobiet w Skandynawii ze strony muzułmanów jest tak duża. Odpowiedzi są szokujące. Jeden z nich Abid Raja oznajmił, iż jednym z powodów dlaczego imigranci tak często gwałcą jest nie zasłanianie twarzy. „Posłuchaj mnie, Norweżki skarżą się, że robimy z nimi to i tamto, ale tak naprawdę gwałty są kwestią zasłaniania twarzy, one chodzą prawie nago, – a potem narzekają, że są gwałcone? To ich wina.” Rozmówcy nadmieniają, że częścią problemu jest także alkohol. „Kiedy pijemy dużo, zdarza nam się upić, wówczas wpadając na kobiety, czasem je atakujemy, ale gdy nie pijemy-staramy się je szanować”. Największy wskaźnik gwałtów jest w Oslo, gwałciciele w zdecydowanej większości pochodzą z Bliskiego Wschodu i Afryki północnej.

Gość juliette72
Islam sieje terror i potężną falę gwałtów na zachodzie europy i ja tego nie chcę w Polsce. Dlatego (oraz przez jego super program gospodarczy) zagłosuję na Korwina, podobnie jak moja rodzina i więkkszość znajomych.

Gość gość
To jacyś partyjniacy piszą Fikcyjne historie na blogach, żadne wiarygodne źródło tego nie potwierdza. żenujący element kampanii goebelsoeska nagonka k***inistow!

Gość princessinthesky
Nie artykułu, tylko wpisu na blogu. Nie ma żadnej potwierdzonej informacji.

Gość juliette72
Islam sieje terror i potężną falę gwałtów na zachodzie europy i ja tego nie chcę w Polsce. Dlatego (oraz przez jego super program gospodarczy) zagłosuję na Korwina, podobnie jak moja rodzina i więkkszość znajomych.

Gość gość
Bo to kłamstwo! Element kampanii k***inistow!

Gość gość
Jest w necie milion potwierdzonych info o gwałtach na europejkach przez muzłumanów! To są zwierzęta!

Gość gość
Widać ktoś tu ma schizofrenie i manie na punkcie imigrantów. Nudzi ci sie kaleko?za robotę się weź a nie sleczysz jak ofiara przed komputerem całymi dniami! to Do autora postu żeby była jasność. I nie tylko postu bo bloga tez. Może Naiwniacy uwierzą w te historyjki wyssane z palca ale zdrowy człowiek to oleje. Żeby nie było- na co dzień widuje muzułmanów i jakoś nie ma problemu. Nie raz szłam samotnie opustoszala uliczka i nawet spotykalam ich na drodze i nie było żadnych zaczepek a jeśli już to typu śliczna jesteś. I nic wiecej. Pewnie ze zdarzają się gwałty i zabójstwa ale myślę że albo ze strony sfrustrowanych traktowaniem imigrantow albo fanatyków. Sa ludzie którzy faktycznie chcą sobie ułożyć tutaj życie a wasza nienawiścią nakrecacie tych silniejszyvh ( a w rzeczywistosci słabszych ) i pamietajcie że nie tylko muzułmanie dopuszczają się okrucieństwa . Tylko że jak coś zrobią to jet na nich większą nagonka i nagłośnienie

Gość gość
to, że ktoś akurat teraz coś zmyślił, to nie znaczy, że te historie są zmyślone pustaczko wyżej :O dotychczasowe artykuły, nagrania itd. już wystarczająco pokazały jak to bydło "cywilizowanie" się zachowuje

Gość gość
Prowadzący nagonkę to tak samo fanatyczne bydlo jak skrajni islamisci!

Gość gość
gość dziś xx tu nie chodzi kretynko o muslimów czy Eskimosów, tu chodzi o to ze sprowadza sie nierobów, zywi ich i daje im mieszkania a oni z nudów gwałcą kradna i robia co im sie zamarzy:-O Ja też tak chce tym bardziej że jest to mój kraj a nie ich. Weź ich do siebie pokrako z zespolem downa, trzymaj ich w swoim mieszkaniu i daj im żryć, MNIE DO TEGO NIE MIESZAJ!!

Gość gość
Mam dość oszustw polityków i tego, że chodzi im tylko o kasę. Będą przeciw, a zaraz po wyborach wpuszczą imigrantów :o A Korwin brał udział w protestach, zbierał podpisy pod petycją antyimigracyjną na swojej stronie internetowej nawet, bo jest ideowcem. Nie gada pod publiczkę kłamstw, których i tak nie dotrzyma jak inni. On mówi prawdę i bierze odpowiedzialność za swoje słowa. Czyli nie dopuści do islamizacji Warszawy, Krakowa, Poznania, Wrocławia, Łodzi, Katowic, Trójmiasta itd. :)

Gość gość
Korwiniaci to wymyślili

Gość gość
To jest straszne. A przyjedzie ich więcej, to się zaczną gwałty w ilości hurtowej. W Szwecji wg statystyk już co czwarta kobieta jest ofiarą gwałtu. U nas będzie to samo, jeśli tu przyjadą :o

Gość gość
Jak ich wpuścimy do Polski, tych zwyrodnialców, to będzie u nas to samo. Ludzie, zapoznajcie się z normalnymi niezależnymi wywiadami z nim i głosujcie na Korwina. Ludzie, czas protestować i wybrać mądrych polityków z prawdziwego zdarzenia, których Polska obchodzi, np. Janusz Korwin Mikke, Marian Kowalski, Przemysław Wipler. Ratujmy nasz kraj..

Gość gość
Słyszeliście, że w kontenerach z pomocą dla imigrantów jest broń, to znaczy, iż gdy ich wpuścimy, zrobią nam tu wojnę. Trzeba demonstrować sprzeciw oraz zadłosować odpowiednio, np. na Janusza Korwin Mikke czy Mariana Kowalskiego. Odpowiedzialność spoczywa na nas, więc musimy działać! :)

Gość gość
Muslimy gwałcą europejki hutrowo (m.in. Szwedki, Norweżki, Francuzki, Niemki, Angielki), a nawet dziewczynki 7-letnie czy 10-letnie. :o Internet o tym huczy, zaś w telewizji cisza, bo unii i rządowi to nie na rękę, bo chcą zislamizować Polskę. To obchodzi tylko Wiplera, Korwina, Brauna i Kowalskiego, inni politycy mają gdzieś nasze bezpieczeństwo .. :o

Gość gość
U mnie w mieście pełno imigrantów na ulicach, w komunikacji miejsckiej, wczoraj miałam spódnicę, wsiadam do autobusu, a oni się na mnie gapią i coś gadają po ichniemu :o Oni tu wjeżdżają ukryci w ciężarówkach, których celnicy nie sprawdzają (bo prawo unii każe sprawdzać tylko w określonych przypadkach). Faceci, zróbcie coś! :o

Gość gość
BZDUUUUUUUURAAAAAA,BZDURA,BZDURA Jesteście chorzy-chorzy z nienawiści a jeśli chodzi o propagandę to Kimek z Korei mógłby się od was uczyć po co straszyć ludzi wymyślonymi historyjkami nic takiego nie dzieje się w Polsce żaden imigrant nie zgwałcił Polki w Łazienkach za to Polak zabił w Zielonej Górze swoją żonę i dwie córki a Polak-pedofil zaledwie kilka godzin po wyjściu z więzienia zgwałcił 9-letniego chłopca i to są informacje potwierdzone,jak najbardziej prawdziwe-z wczorajszego dnia-tyle że sprawcami nie są imigranci-muzułmanie a POLACY

Gość gość
W Warszawie w tramwaju dziś widziałam. I w złotych tarasach. I na dworcu centralnym. I w centrum wszędzie na ulicach chodzą takie grupki facetów arabskich lub czarnych i kilka par arabskich gdzie kobieta w chuście szła. Ludzie, zaczynam się bać chodzić po mieście :o