Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laiko

do Anglii z rodziną

Polecane posty

Gość laiko

Witam. Wraz z chłopakiem i moją córką myślimy o przeprowadzce do Anglii. Mam tam koleżankę u ktorej możemy się na chwilę zatrzymać i która pomoże nam znalezc pracę. Jako,że nie ma ona dziecka w wieku szkolnym chciałam się od bardziej zorientowanych dowiedzieć jak to jest ze szkołą dla 6latki. We wrześniu zaczęla szkołe w Polsce,ale myslimy wyjechać najpózniej do konca roku jak tylko zbierzemy jakieś pieniądze na początek. Córka uczęszcza na dodatkowy angielski,ale wiadomo nie jest jeszcze super. Co musimy załatwić przed wyjazdem?

Gość gość
A niby co wy chcecie tam robic? Nie potrzebujemy już tutaj takich. Wypiertalajcie stąd. Tu już jest za dużo polactwa.

Gość gość
do 17:50 gufno gnojku zassrany polish asshole

Gość gość
Trzeba s*******ac do uk poki jeszcze w unii, teraz zlewa sie tam polactwa, rumunow a nawet ruskich nacji masa, o ciapatych nie wspominajac. Trzeba ssac cyc puki moeko daje

Gość gość
Do 17:50 sądząc po Twojej znajomości polskiego sam jesteś Polakiem i najwidoczniej boisz się,że ktoś Ci pracę zabierze... Czemu sam nie wrócisz jak tam tak zle i rodaków za dużo?

Gość gość
dużo polek w uk obciąga kolorowym aby mieć gdzie mieszkać....wstyd jak cholera

Gość gość
bzdura, nie widzialem jeszcze aby jakas obciagala a mieszkam juz tu 7 lat, pajacu