Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na pierwszą randkę wypada

Polecane posty

Gość gość

założyć mini w panterkę,pończochy i szpilki? Poznałem fajną dziewczynę w pracy ubiera się normalnie , udało mi się zaprosić ją na randkę,ona przyszła w stroju jak wyżej.Fakt wyglądała obłędnie ale czy nie świadczy to o tym ,ze jest łatwa? Powiem,że moja mama zrobiła wielkie oczy na jej widoki i jest przeciw temu związkowi.

Czemu oceniasz kobietę po tym, co ubrała. Wyobraź sobie jak długo musiała myśleć o tym, co ubrać. Ile miała przy tym problemów, niepewności itp. Może nawet uroniła łzę nad swoją zwyczajnością, a chciałaby Cię oczarować. Jak możecie oceniać kobietę po takich szczegółach. Nie wiem, po rozmiarze piersi, czy długości nóg!!! To straszne! Nie łaska spojrzeć na nią? Na człowieka, który za tym parawanem ziemiaństwa się ukrywa? Jeżeli poznasz jej osobowość i wtedy stwierdzisz, że jest łatwa, to odejdź. Mężczyźni są beznadziejni, a mamusie chłoptasiów to już w ogóle obcy gatunek.

Gość gość
laska jest puszczalska na bank. żadna normalna kobieta się tak nie ubierze na 1 randkę. używaj jej jak przedmiotu i szukaj sobie normalnej dziewczyny.

Gość gość
To straszne! Nie łaska spojrzeć na nią? Na człowieka, który za tym parawanem ziemiaństwa się ukrywa? x Żaden normalny mężczyzna nie będzie zastanawiał się nad jej osobowością bo ona nie daje się sobą zainteresować pokazując od razu cycki i dupę. Nikt się nie zastanawia co dziwka robi po pracy. Chcesz by facet zobaczył w tobie człowieka to nie wypinaj cycków i dupy i daj się poznać.

Gość bella 86
Ale z Ciebie frajer, jesli mówisz, że obłędnie wyglądała to czemu kierujesz się stereotypem, jeśli kierujesz się taką opinią to szukaj szarej myszy. Będziesz wniebowzięty.

Gość gość
Dlatego pytam was ,nie mam doświadczenia mam dopiero 19 lat mnie się podobało bardzo ale mama mówi co innego.

Gość gość
Mana?????maminsynek...zenada chlopczyku. Wroc do piaskownicy

Gość gość
Wiesz, mama prawie zawsze ma rację.Sam nie raz widziałem takie spódnice w filmach ,filmach "dla dorosłych".

Gość CzwarteImperium
Dobra rada. W doborze partnerek nigdy nie słuchaj mamy tylko serca i ... fiuta. ;) Poważnie.

Gość gość
Jako starszy i bardziej doświadczony powiem tobie używaj jej jak woru na sperme bo takie dziewczyny tylko do tego się nadają! Bądź męski!

Gość gość
Dziękuje za takie wypowiedzi, miałem nadzieję na konstruktywną dyskusję.

Gość gość
albo prowo albo debil innego tłumaczenia nie ma

Gość bella 86
Przecież istnieją takie ciamajdy.

Gość CzwarteImperium
Synuś mamusi? Ten gatunek istnieje od czasów kiedy wymyślono matki. ;)

Gość gość
Wypraszam sobie ciamajdę i nie widzę nic dziwnego mając dobre stosunki z matką.Pytam was jako pewnie bardzie doświadczonych czy takie mini w centki noszą tylko prostytutki.

Gość gość
Hej. Nie słuchaj tych chorych wypowiedzi. Ciężko to ocenić szczerze mówiąc. Ja osobiście uważam, że dziewczyna przesadziła trochę z tym strojem. Ja bym się w każdym razie na 1 randkę tak nie ubrała. Ty ją znasz więc wiesz jak się na codzień zachowuje, raczej po kontaktach z innymi facetami można coś wywnioskować, czy dziewczyna jest powiedzmy "łatwa". Być może po prostu bardzo chciała Ci się spodobać i trochę przesadziła w stroju. W każdym razie sam musisz to ocenić po jej zachowaniu i tyle.

Gość gość
Dziękuję , na co dzień ubiera się normalnie,pracuje u mojego ojca. Mama powiedziała,że mam dać spokój bo nic dobrego z tego nie będzie,była wręcz oburzona na prawie całej randce.

Gość CzwarteImperium
Zanim opuszczę ten temat to...mini w panterkę, pończochy i szpilki...jednak nie umów się z nią więcej za brak gustu. Chyba, że chcesz mieć w domu nianię Fran. ;)

Gość gość
A ty co z mamą chodzisz na randkę, że ją widziała i zrobiła wielkie oczy?

Imperium! Ponoć dżentelmeni o gustach nie dyskutują. Z drugiej strony, kopnęłabym szerokim rozmachem w 4 litery człowieka, który w taki sposób skomentowałby randkę ze mną. Człowieka trzeba poznać, a nie wypisywać głupoty. Panie Boże! Proszę Cię, abym nigdy nie spotkała takiego dziada, jak niektórzy odpowiadający tu temu ciamajdzie z mamą na pierwszej randce.

Gość PersonaNonGrataLokatorBezMebli
Ty! Autor Ciamajda! Skoro Ty masz 19 lat i jesteś tak niedoświadczony, że na randki zabierasz ze sobą mamusię, to ile lat ma ta nieszczęsna dziewczyna, która z Tobą na tę randkę poszła? Bo rozumiem, że ma ze 35 i jest super doświadczona w sposobach ubierania się na randki, pozawerbalnego porozumiewania się i dawania odpowiednich sygnałów mężczyznom takim jak Ty. Hahahahaha! Pęknę normalnie ze śmiechu. To nie ona jest prostytutka, tylko Ty jesteś tępy, jak bieżnik.

Gość gość
Dobrze dziewczyna zrobila, ze sie ladnie ubrala! A ty nie masz prawa jej tak oceniac. Najwyrazniej nie dorosles jeszcze do tego albo moherowy beret ci sie nalezy...