Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co on to robi?

Polecane posty

Gość gość

Znajomy ubzdural sobie ze coś mogłoby być między nami. Podobam się większości bez specjalnego wysiłku. On nie bardzo. I tu jest problem. Byłam dla niego zwyczajnie miła,ale taka jestem dla każdego o czym mógł nie wiedziec bo nie widzial mnie w towarzystwie. Jestem ciekawa ludzi więc uważnie ich słucham ,dopytuje i chlone kazde slowo. Nie dziwie sie ze byl zszokowany bo dużo osób tak reaguje ;) to dość niespotykane. Ale generalnie nie dałam mu żadnych 'erotycznych ' sygnałów.. a on sie chyba nakrecil , jak juz wyszlismy do towarzystwa to kazdy sie smial ze wpadl po uszy , nadskakiwal mi niesamowicie . Rozmawiałam też z innymi i nie wiem co zawazylo (nie dawalam mu nadziei ani nikomu innemu) ale obraził się. Potem rozmawiał ze mną chłodno, do innych obgadywal,ze właśnie dawalam mu sygnaly i takie tam nawet obraźliwe teksty ,widac ze byl zirytowany a znajomi sie smiali z niego (w gruncie rzeczy ja tez pod nosem) i taka dziwna sytuacja była między nami... olalam to bo mam ważniejsze sprawy ale on nie daje zapomnieć o sobie . W dodatku kiedy jesteśmy razem w grupie /studiujemy/ próbuje jakoś zwrócić na siebie uwagę i zawsze zerka na mnie. Nie robi tego często ale jednak. Jak pojawi sie jakas laska na horyzoncie to czesto ja podziwia,mowi jaka to fajna dziewczyna jak go kręci i wgl . W dodatku co mnie zastanawia to to , ze kopiuje moje zachowanie. Nie wiem czy robi to świadomie czy też nie ale to zastanawiające ,już go przylapalam kilka razy, ze odzwierciedla mnie. W sensie : ma taki sam nastrój , kopiuje moje gesty , ostatnio nieświadomie zaczelam chodzić w kółko (tak wiem ,głupie :D) i on za chwilę tak samo zrobił. Ludzie z boku to widzą ,ja nie zawsze . Ale skoro inni mi racza o tym powiedziec to coś jest na rzeczy ,musi to być widoczne. Jednocześnie jest wyczulony i zawsze staje w mojej obronie,chyba po to by za chwile kumplom powiedzieć jaka to zła jestem. Jak tylko coś zmienię , fryzurę , czy nawet jak ostatnio minimalnie przedłużyłam rzęsy -zauważył to . Mówi do mnie zdrobniale . Czy to świadczy o zainteresowaniu ? Nie jestem pewna bo nigdy nikt się tak wzgledem mnie nie zachowywal.. tak zmiennie :)

Gość gość
pasujecie do siebie charakterem, chociażby tym zodiakalnym (jako psychologiczny charakter wasz, jak to wygląda? wiesz to?) jak długo się znacie i czy Tobie może na nim chociaż trochę zależeć, teraz lub w przyszłości? bez tego sie nie ruszy jak zawsze wątku

Gość fajtforlajf
Ale o co Ci właściwie chodzi? Bo on się Tobie nie podoba, jak rozumiem? Więc na czym właściwie polega Twój problem?

Gość gość
pewnie na trudnej sytuacji, jakoś trzeba z tym żyć z innymi osobami

Gość gość
jak można wydłużyć rzęsy, oraz czy na inne częsci ciała taki sopsob także działa?;) dziękuje za odp autorko