Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto argument przemawiający za przyjęciem imigrantów, który przebija wszystkie k

Polecane posty

Gość gość

ontrargumenty. Byłem zagorzałym przeciwnikiem przyjmowania uchodźców, mam do nich awersję z każdego powodu, ale zrozumiałem jedną rzecz, która przeważyła wszystkie argumenty przeciw. Otóż, gdy zjawią się imigranci to pobożne zwierzęce życzenie kobiet, marzenie o bad boyach los ziści wkrótce w tak przewrotny, opaczny sposób, że kobiety będą wyć z bólu i rozpaczy, błagać o porządnych facetów, których teraz lekceważą, śmieją się z nich, nazywają c*****i, ciepłymi kluchami. Miło będzie patrzeć jak te k*rwy pogrążają się w Islamskim cierpieniu, są gwałcone, poniżane, okładane pięściami, kablami, okaleczane, oblewane kwasem, zniewolone przez "męskich" bad boyów o ciemnej karnacji. Z chęcią zobaczę jak przewrotny los da kobietom nauczkę za odrzucanie przez całe życie, porządnych, spokojnych, wrażliwych facetów z fobiami i być może jakimiś wadami, a w zamian da im zupełną odwrotność tego czym tak gardziły i będą po prostu zwijać się z bólu. Nie mogę się już doczekać Islamu w PL.

Gość gość
Jesteś żałosny :D

Gość gość
znowu ty fantom, powiedz czemu się nie leczysz chłopie

Gość gość
Chłoptasiu, powiedz swojemu psychiatrze, żeby przepisał ci silniejsze leki, bo te nie działają.

Gość gość
No i masz diagnozę. Żadna cię nie chce bo jesteś prymitywny jak ciapaty. Po prostu nie potrafisz zdobyć kobiety, zaimponowac jej, jesteś sfrustrowanym sadysta psycholem

Gość gość
szkoda tylko,ze skrzywdzą też twoją matkę i siostrę i wszystkie kobiety które lubią wrażliwych mężczyzn,ja nie znosilam drani nigdy,nikogo nie lekcewaze i nie wysmiewam. a ty akurat raczej sam do drani sie zaliczasz skoro cieszy cie mysl o cudzej krzywdzie i zyczysz tego niewinnym osobom :O

Gość gość
Tych imigrantów będzie tylko 0,025% w społeczeństwie, wiec Polska tego nawet nie odczuje i twoje marzenie autorze sie nie spelni.

Gość gość
Spokojnie, jak spędzą tu swoje rodzinki i zaczną się mnożyć z dupodajnymi polkami to będzie ich więcej.

Gość Śpiąca Olcia
Nie każda polka dupku to dupodajka! Ja jestem przeciwna imigrantom i uchodzcom bo to źli ludzie, brudasy itp.... fuj, brzydzi mnie myśl że maja być wśród nas! Ja się czuje bezpieczniej między Polakami!

Gość gość
wystarczyłoby ze raz na zywo zobaczyłbyś okładanie kablami kobiety do jej zgonu a zapłakałbys

Gość gość
Jakby się znalazł jakiś egzemplarz, który tylko byłby w miarę przystojny i nie miał popsutych zębów to z miejsca po kilku tanich komplementach dałabyś mu tyłka i pomyślała: "Oni nie są tacy straszni jak ich malują." Na konsekwencje przyszedłby czas później.

Gość gość
Sporo kobiet leci na ciapackie bolce przecież, więc autorze bez sensu jest to co napisałeś

Gość gość
Zapłakałbym? Gdyby to była któraś z moich byłych to zapłakałbym ze szczęścia. Cholerne szmaty lecicie na patologię, kryminalistów, tępaków, przystojnych bandziorów to będziecie wreszcie to miały w wersji hard.

Gość gość
Na początek proponuję abyś patrzył, jak ktoś krzywdzi ci matkę, a następnie zalecam Ci psycholu lobotomię, bo na leki już za późno.

Gość gość
No ja wiem, że lecą. I co w tym jest bezsensownego? Przecież to tylko wszystko przyśpieszy.

Gość gość
W ANGLII TYLKO POLKI OBRABIAJĄ CIAPATYM FALUSSY

Gość gość
Polki same wpieprzą się w ten gnój, tylko na to czekać i z przyjemnością patrzeć. One się po prostu bez pamięci zakochują we wszystkim co jest złe i kusi powierzchownością.

Gość gość
22:24 poproszę badania na ten temat. Nie ,Twoje urojenia się nie liczą, objawy choroby nie są zbyt wiarygodnym dowodem. Lepiej się przyznaj, że masz problemy z kontrolą i chętnie byś gwałcił, o ile już tego nie robisz.

Gość gość
Badania? Wystarczy wpisać: "Czarna triada" w googlach i wyskoczą badnia, że kobiety najsilniejszy pociąg odczuwają do facetów z takimi cechami: narcyzm, makiawelizm i psychopatia. Moje urojenia to chyba nie są, skoro pełno ludzi pisze w necie, że ciągle widzi kobiety nawet wykształcone, prowadzające się z kryminalistami i wyrokowcami w tatuażach. Nie pamiętam dnia, żebym ostatnio nie wyszedł i nie widział kilku- kilkudziesięciu takich par w miejscach publicznych.

Gość gość
Za dużo ujawniasz o sobie... Jesteś zranionym, nieszczęśliwym chłopcem, który nie umie kontrolować emocji, nienawidzi wszystkich kobiet tylko dlatego, że źle trafiał w przeszłości. Niestety ta nienawiść i ryzyko, że zaczniesz działać, nie przybliża Cię do poznania fajnej kobiety.

Gość gość
Kobiety choćby na tym portalu wielokrotnie się do tego przyznają, wystarczy zerknąć gdziekolwiek, na jakiekolwiek forum kobiece, jakie są tematy? -On mnie bije -On mnie zdradza -On mnie olewa -On nie odpisuje -Umawia się z inną -Nie rozumie moich problemów -Oszukał mnie -Wyłudził pieniądze -Zaliczył i zostawił Jak się wyszuka posty kobiet, które padły ofiarą oszustów matrymonialnych, a potem ich konta na portalach to wszędzie te same typy facetów, albo ciemnoskórzy przystojniacy, albo łysi pakerzy, albo żonaci, lowelaski, opisy: "Jestem jaki jestem hehe..."

Gość gość
22:34 I wnioskujesz po tatuażach? Nie wiem, czy wiesz, ale od paru dobrych lat tatuaże już nie oznaczają odsiadywanego wyroku, a są zwyczajnie modne, także wśród kobiet. A co do agresywnych popaprańców, to co powiesz na sytuację odwrotną? Kobieta, jako "ta zła", która osiąga korzyści z manipulowania frajerami, którzy nadają się na ofiary? W tym wypadku Twój "ideał" faceta, o którym tak gadasz, jest bezużyteczny.

Gość gość
Tatuaże zawsze oznaczają patologię, brak wartości i niż intelektualny, a przykład z kobietą manipulatorką co ma do rzeczy? Jest i co? Dobra, jest. Może nie pociągają jej bad boye? To, że żeruje na wrażliwych nie oznacza, że na nich leci.

Gość gość
22:52 Ale po co lecieć na kogoś, kto jest bezużyteczny? A Twoje myślenie wynika z chorego wzorca kulturowego, że niby facet ma być twardy, a nie się mazać. Właśnie te wzorce prowadzą do wielu wykolejeń w społeczeństwie, bo dziewczynki uczy się uległości, braku asertywności, płaczliwości i ogólnie słabości. Niektórych to pranie mózgu nie dotyka, ale to mniejszość.