Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% Polek marzy o tym, żeby być zerżniętą przez murzyna lub araba

Polecane posty

Gość gość

Niedługo w Polsce będzie wysyp małych smoluchów.

Gość gość
to nieprawda, żadna kobieta nie marzy o gwałcie.

Gość gość
Nie marzy o gwałcie przez Polaka lub innego Europejczyka, za to robi wam się mokro na widok dorodnego czarnucha więc nie pie..dol!

Gość gość
jeśli naprawdę tak myślisz to niczym się nie różnisz od tych zwyrodnialców, którzy gwałcą

Gość gość
chyba w radzyniu

Gość gość
Ja juz stoje na przejściu granicznym w przebraniu kozy i czekam

Gość gość
Już niejeden raz widziałem jak polskie k...rwy oglądały się za smoluchami we Wrocławiu czy Lubinie na giełdzie więc nie zaprzeczajcie bo bardzo wielu facetów mogłoby potwierdzić moje spostrzeżenia.

Gość gość
Juz k***y bo nie zwracaly na ciebie uwagi. A sprobowales w ogóle zagadac c***o?

Gość gość
Nie zagaduję do lachciągów, które oglądają się za dzikusami z krajów trzeciego świata. Mam szacunek wyłącznie do kobiet które same się szanuję, a w tym kraju to rzadkość.

Gość gość
Aleś ty glupi. Nastepny któremu się wydaje że jest królem.

Gość gość
@19:46 I co pustaku, trafiłem w sedno sprawy to już wyskakujesz z wyzwiskami?

Gość gość
Wystarczy spytać dowolnego Polaka, który był za granicą, niekoniecznie w Londynie. Może np. na Majorce czy w Barcelonie. Te komentarze na temat rozwiązłych polskich kobiet nie wzięły się znikąd. Ciekawe tylko dlaczego np. nie ma tak że Koreanki, Japonki, Brazylijki, Kazaszki nie grzmocą się z obcokrajowcami na potęgę za granicą tylko to jest nasza narodowa przypadłość?

Gość gość
To typowe że najglosniej ujadaja faceci ktorym nie udało się zdobyć kobiety. Skoro tak cię denerwuja te k***y to znaczy że właśnie w takich gustujesz

Gość gość
taa, Brazylijki cnotliwe są i absolutnie nie lecą na obcokrajowców, hahaha :D

Gość gość
Koles marzy o k****e która będzie mu wierna i będzie k***a tylko dla niego hahahaha

Gość gość
jak bylem na zmywaku to też miałem wieksze branie u tubylek niż miejscowi, to normalne Jeżeli moge cos poradzić kolegom z młodego pokolenia to zmienić nastawienie do kobiet wogóle. Jeżeli większość z was szuka łechtaczki w jamie ustnej to rzeczywiście kobiety nie maja wyboru:-O

Gość gość
Koreanki, Japonki, Brazylijki, Kazaszki a ile polek p******i się w korei? bo chyba coś blisko zera, w kazachstanie, no sorry, ale która pojedzie tam zeby zaliczyć kazacha- no żadna, do japoni też jakoś daleko i w ch.... drogo. W druga stronę to też działa i im się nie opłaca pier... tutaj. Poza tym poczytaj o tym jakie perwersję odchodza w japonii i nikogo nie dziwią. A brazylijki nie musza jeździć bo u nich wszyscy się grzmocą na potęgę we własnym kraju na każdej plazy i nie tylko

Gość gość
no i co do Korei synku, to sa dwie i z tej drugiej to nikogo nie wypuszczają a i miedzy sobą we własnym kraju się nie rżną bo cały czas podziwiają wielkiego wodza narodu i seks to mmieć jak sekretarz partii pozwoli

Gość gość
sporej czesci mezczyzn tez podobaja sie ezgotyczne kobiety i nikt ich nie obraza z tego powodu. zreszta Polacy w wiekszosci czekaja az ich kobieta poderwie pierwsza, wiec nie obrazaj sie, ze ktos inny cie ubiegl jesli jednym z takich ;>

Gość gość
czy chętne panie wiedza o chorobach np, aids? Mój brat był kilka lat temu w Afryce w wioskach były małe dzieci i staruszkowie, reszta zmarła na aids...

Gość gość
@19:57 ,,To typowe że najglosniej ujadaja faceci ktorym nie udało się zdobyć kobiety'' - kolejny pasożyt, który liczy na to, że ułoży sobie życie czyimś kosztem. Ruszyć d.pska wredna babska i same sobie zapracujcie zamiast zrzędzić i biadolić na tym portalu.