Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma wciąż kontakt ze swoją byłą i jej rodziną...

Polecane posty

Gość gość

Niedawno zaczęłam spotykać się z facetem. Było fantastycznie dopóki nie dowiedziałam się, że wciąż ma kontakt ze swoją byłą. Do tego jeszcze z jej rodziną. Mają siebie na facebooku, lajkują i komentują swoje zdjęcia. Gdy przypadkiem spotkają się na mieście to zatrzymuję się na chwilę by pogadać. Uważam to za nienormalne, a on mówi, że to jest normalne i nie wyobraża sobie zrywania z nimi znajomości, żebym nie przesadzała i oni pewnie chętnie by mnie poznali. Bardzo fajny facet, ale to mi przeszkadza do tego nie chcę być zapchajdziurą po niej. To była jego jedyna dziewczyna z którą był parę lat temu. Teraz on ma 31.

Gość gość
Postaw twarde ultimatum. Z wlasnego doswiadczenia Ci mowie. Mialam podobna sytuacje i facet zrobil mnie w trabke bo najpierw naobiecywal, nawyznawal a za jakis czas mu sie przypomnialo ze jego eks byla ta jedyna, i ze on kednak do mnie nic nie czuje. I tyle. Zlamal mi od tak serce. Obecny facet trzymal zdjecia z byla, mial ich kilkadziesiat . Toczylam wojne o ich usuniecie, bo mam alergie na byle. Uwazam ze co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. Bylismy razem ale nas juz nie ma i nie ma po co ciagnac "przyjazni" zawsze jedna strona jest ta niedogaszona. I nie ma po co trzymac pamiatek. Mozna miec jedno 2 zdjecia eks gdzies zeby kiedys dzieciom poopowiadac ale nie cale stosy jak spi, je, pije, jak sie bzykaja itp. Wspomnienia ma sie w glowie. Uczulam Cie zebys potem jie skonczyla jako nagroda pocieszenia albo zeby znowu sie nie spikneli.

Gość gość
Aha, obecny pokasowal zdjecia przynajmniej tak powiedzial, grunt ze ich nie ma juz na kompie. Ja bylam tak zacieta ze bylam gotowa z nim zerwac z tego powodu, taka mam alergie na byle. Ja pokasowalam zdjecia z eks bez cienia zalu a bylam z eks 3 razy tyle co on ze swoja eks. Juz pomine fakt jak sie kiedys uniosl jak nazwalam w zlosci jego eks glupia p***a. Rycerz sie znalazl wielki.