Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

mój chłopak i alkochol...

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Wam zaczne od tego ze jest po 20 a on juz spi uwalony w 4 litery... Jestesmy razem od 3 lat. Ja mam 20 on 25 .kocham go a on mnie jestesmy szczesliwa para wiadomo zdarzaja sie klutnie jak to u kazdej zwyczajnej pary. Problem polega na tym ze nienawidze kiedy on pije (nie chodzi mi o piwko czy dwa ) Ale o to ze nie zna umiaru jak siadzie do wodki to odejdzie od stolu coo prawda na wlasbych nogach ale juz prawie zgon. I wtedy placze mu sie jezyk,smierdzi od niego potyka sie a nastepnego dnia wyglada jak menel..nienawidze tego widoku .dzisiaj leze i placze bo mam dosc tego. Nie zdarza sie to codziennie ale ostatnio obiecywal ze juz nie bedzie i co dzis to samo. Ja rozumiem wypic przy okazji ale ja chcialabym wyjsc na impreze wypic jak normalni ludzie a nie zeby on byl nawalony jak swinia! Niewiem moze to przez to ze moj ojciec jest alkoholikiem mam takie podejscie? Ale ja nie chce tak zyc chcialabym w przyszlosci zalozyc z nim rodzine ale nie chce zeby nasze dziecko przechodzilo przez to co ja. W tamtem weekend tez w sobote sie nawalil i w niedziele przyjechal jego brat z dziewczyna .oczywiscie kazdy normalnie siedzi a on glowa mu sie kiwa i gada od rzeczy .przepraszam za ten balagan i literowki .co o tym wszystkim myslicie? Co zrobic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować