Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

społeczny rozwój człowieka w koncepcjach socjologii pomocy

Polecane posty

Gość gość

społeczny rozwój człowieka w koncepcjach socjologii wg F. Znanieckiego, P. Bourdieu, R. Meighana Moglibyście podać mi jakieś linki chociaż z jakimś streszczeniem czy opisem najważniejszych rzeczy. Możecie chociaż napisać o co w nich chodzi tak skrótowo. W koncepcji Znanieckiego widziałam, że jest to związane z grupami społecznymi rodzina, grupa rówieśnicza itd. ale nie wiem jak to jest z tymi pozostałymi autorami. Pozdrawiam i z góry dziękuję L=usmiech.gif Buziaki

Gość gość
P. Bourdieu www.tnp.edu.pl/files/Jerzy%20Kolarzowski%20Bourdieu%20praxis.pdf R. Meighana webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PaMCuDZk1EkJ:cejsh.icm.edu.pl/cejsh/element/bwmeta1.element.desklight-922aa5b5-0d32-433b-ae4e-b9f93b8324e8/c/Kunicka_31_44.pdf+&cd=4&hl=pl&ct=clnk&gl=pl

Gość gość
linki moze dzialaja ps. jak będziesz chciała matematyczne dowody na istnienie tzw. prawdziwej miłości wbrew socjologii daj znać

Gość gość
Studiujesz? I nie potrafisz przygotować się samodzielnie do zajęć? Jesteś pewna, że Twoje miejsce jest na studiach..?

Gość gość
Też mnie to zastanowiło. Teraz w obliczu gigabajtów streszczeń, opracowań itp trochę żenujące jest oczekiwanie na podsunięcie pod nos gotowych rzeczy.

Gość gość
jest jeszcze books.google.pl przynajmniej COS robi

Gość gość
No, żebrze na forum. Faktycznie, świetnym pracownikiem będzie. Niedługo sam fakt, że się złoży papiery na studia to będzie COŚ.

Gość gość
Coś robi. Ojej. Dać jej od razu dyplom :-o

Gość gość
gość wczoraj R. Meighana webcache.googleusercontent.com/search?q=cachejezyk.gif aMCuDZk1EkJ:cejsh.icm.edu.pl/cejsh/element/bwmeta1.element.d esklight-922aa5b5-0d32-433b-ae4e-b9f93b8324e8/c/Kunicka_31_4 4.pdf+&cd=4&hl=pl&ct=clnk&gl=pl x Dzięki wielkie. Mam tylko problem z tym linkiem i z tym zagadnieniem.

Gość gość
pewnie "studiujesz" licencjacko, dlatego masz trudności z przeczytaniem książek, a wolisz gotowce. i pomyśleć, że w przyszłości tacy ludzie będą szukać pracy. lepiej wyjedź na zmywak, więcej zyskasz niż rozwiniesz się w jakikolwiek sposób stronicując gotowe, skrócone wersje zalecanego do przeczytania materiału. :P

Gość gość
potrzebne mi są fragmenty by wiedzieć czego konkretnie mam szukać i na czym się skupić

Gość gość
Sprawdziłam pierwszego autora można znaleźć w wikiipedii, tzn. jego koncepcje socjologiczne, reszty nie chcę mi się sprawdzać.

Gość gość
Widzicie jak COŚ robi? :D Podbija temat. Przez ten czas śmiało byś zdążyła książkę przeczytać - ale bez umiejętności myślenia istotnie nie wybierzesz najważniejszych informacji.

Gość gość
Autorka chce zeby ktos za nia robote odwalil a ona bedzie pluc jadem na kafe