Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba się wypaliło

Polecane posty

Gość gość

Witam, od pewnego czasu zauważyłem że między mną a żoną się coś psuje, brak uczucia brak (seksu), niby dużo rozmawiamy poświęcamy się dziecku ale już nie wiem jak do niej dotrzeć, staram się ją oczarowywać, powiedzieć coś miłego czy nawet zrobić dla niej by nie czuła się zaniedbana, to kwiatka kupię itp. Może to głupie miejsce na takowe pytanie ale może ktoś podsunie mi jakieś propozycje bo chwilami myśli mam straszne i chciałbym to wszystko zakończyć po prostu, chłodem wieje w naszym związku na każdej płaszczyźnie Pozdrawiam

Gość gość
to norma, że po urodzeniu dziecka kobieta jest nim pochłonięta niemal bez granic. to biologia ale trochę powinna się też kontrolować. bo zanim się obejrzy, dziecko będzie przenańczone a ty osamotniony. po porodzie podobno też długo nie można dojść do równowagi seksualnej ze względu na przewrót hormonalny. może po prostu zapytaj, co możesz zrobić, by nie obciążając jej poświęcała Wam więcej uwagi.

Może Twoja żona jest zmęczona obowiązkami domowymi i nie ma już siły na zbliżenia ale mimo to współczuję całej sytuacji. Nie rozumiem kobiet, które odsuwają męża na bok, bo dziecko ważniejsze.

Gość gość
staram się jak mogę jej pomagać we wszystkim nawet w opiece nad 10miesięcznym synem, kosztem nawet nieraz własnego snu, mam choler,,, nie dziwne odczucie że to się wypaliło, jak pytam o coś to słyszę zazwyczaj łacinę

Gość gość
Bardzo współczuję bo to jedna z gorszych chwil jaka dotyka mężczyznę obok zdrady w związku. Ja się uczę na błędach innych i czytając tego typu wypowiedzi a jest ich od groma na tym i podobnych forach, dochodzę do jednego wniosku że nie warto się żenić, mieć potomka i tej drugiej osoby, która z czasem znowu staje się obca.

Gość gość
ona moze mieć depresje poporodowa. poczytaj sobie baby blue.

Gość gość
raczej chyba nie baby blues, prawie rok po porodzie, kwiaty doniczkowe to jej pasja i na nie umie czas znaleźć ale dla nas już nie i nie mam tu na myśli tylko seksu, bo nie tylko na nim małżeństwo się opiera

Gość gość
czyli klasyczna modliszka. zrobiła sobie tobą dziecko a teraz obgryzie ci łeb