Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelka deszczu na kwiatku

Jakie są Zośki?

Polecane posty

Lada dzień urodzi mi się córka, będzie miała na imię Zosia. Wierzę w znaczenie imion, słyszałam co nie co o Zosiach, ale chciałabym utwierdzić się w przekonaniu :) Jakie macie doświadczenia z Zosiami?

Gość Ale to już było
Osobiście znam 3 Zośki i wszystkie sa plotusnicami.Dlaatego ma alergie na to imie😠

Gość gość
Nie najlepiej mi się kojarzy to imię, jedyna Zośka jaką dłużej znałam to moja patologiczna sąsiadka alkoholiczka, często leżała nieprzytomna na klatce, obsikana i zarzucają, zapiła się na śmierć. Sorry ale takie mam skojarzenia :D

Gość gość
*zarzygana miało być

Gość gość
Szczerze? Najwredniejsze, puste paniusie, dla których zasady i dobre wychowanie to dno. Innymi słowy szajbuski. Mega ohydne imię

Gość gość
zazwyczaj zimne i to w maju :)

Gość gość
zimne i to w maju :)

A ja słyszałam że są inteligentne, ale uparte, że robią to co chcą i że nikt ich nie nakłoni do czegoś aby to zrobiły jeżeli same nie chcą... Czyli takie charakterne.... mhy... no ale chyba to lepiej niż takie ciepłe kluchy?

Gość gość
fajne, inteligentne, ambitne. Piękne imię!

Gość Jakie to żenujące
Imie Zośka zle mi sie kojarzy.Sąsiadka z trzeciego piętra alkoholiczka.Kiedyś zgubiła swoje pięcioletnie dziecko niepełnosprawne, druga z kolei też nie lepsza, plotusnica i wredna suka z sódmego pietra.

Gość gość
A ja nie wierzącego znaczenie imion, a moja Zosia ma rok i jest cudna, radosna,żywiołową, ciekawa świata.

Gość gość
Mam babcie Zosie i mame Zosie. Sa bardzo rodzinne, rodzina jest dla nich najważniejsza, gospodarne ,towarzyskie no i lubią plotkowac

Gość gość
Znam dość blisko jedną Zośkę. Jest to dla mnie osoba totalnie odjechana, spontaniczna tak bardzo, że aż popada to czasem niemalże pod brak obycia, ceniąca sobie szczerość czasem nawet taką do bólu, ale o ile u innych bywa to po to mówione by dosrać tak u niej intencje nie są aż tak płytkie, raczej mówi pewne rzeczy aby wyrazić złość lub troske i tylko to ją ratuje. Ona zawsze pragnie czyjegoś towarzystwa, dużo sie troszczy o innych, jest opiekuńcza, kocha dzieci, można na nią liczyć jako człowieka, bardzo energetyczna, dużo sie śmieje, rozgadana, jest w wielu miejscach jednocześnie, raczej nie zastyga w bezruchu ani na moment, no chyba że jest głęboka noc****ada już z nóg