Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć jego narzeczonej ,że ją zdradził ?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś 1,5 spotykałam się i pisałam z takim policjantem Tomkiem. Pisaliśmy codziennie do siebie o wszystkim i o niczym,dzwonił jak jechał do pracy albo jak z niej wracał mimo tego,ze ma dziewczynę a raczej już narzeczoną która w listopadzie urodzi mu córkę. Jak byłam w ciąży to on nie przestał pisać ani dzwonić a jak urodziłam to przyjeżdżał do mnie , wtedy tez miałam faceta. Sprawy się teraz pokomplikowały . Jak jego partnerka zaszła w ciążę to trochę oddalił się ode mnie . Mówił ,że ją kocha a jeśli się kogoś kocha to nie chce się by ta druga osoba,przez niego cierpiała prawda? ok 3 mc ona pojechała do szpitala,zabrała ja karetka ,ona leżała w szpitalu a ja w tym czasie się z nim zabawiałam,wtedy mu sie jeszcze nie oddałam chociaż bardzo chciał i wtedy już w mych oczach trochę zgasł ale ciągnęło mnie do niego , z dzieckiem wszystko ok, z 2mc oddałam mu się i jakoś się sypnęło wszystko. Może przez to ,ze zaczął jeździć z nią na USG i widział córkę nie wiem. Chciał abym dała mu spokój ale mnie to wkurza bo ja w nim się zadłużyłam a teraz co ?;/ Obiecałam mu w sumie ,ze nic jego Marzence nie sypnę ale jakoś chciałabym ,zeby pocierpiał tak jak i ja . Nawet gdy ona pisała do mnie czy coś nas łączy to broniłam jego dupę i kłamałam. Jak myślicie co zrobić ? Jak mu dać popalić ? Nie jestem złośliwa i wredna ale to mnie boli ....

Gość gość
Ty jestes tylko głupia, to wszystko

Gość gość
Ona w ciąży,ty w ciąży..a on?też w ciąży? mała litera w słowie ty,zamierzona :O

Gość gość
Jaka patola :O Oni tam chyba wszyscy siebie warci. Żenada.

Gość gość
Nie oceniaj, nie osadzają Nigdy nic nie wiadomo, kto mądry, a kto głupi Zielona Mila

Gość gość
Zadzwoń i powiedz prawdę.

Gość gość
Życie nauczyło mnie jednego, nie wtrącać się w sprawy innych. Siostrze uświadomiłam, że jej wówczas ukochany ma inną - nie uwierzyła, pogniewała się na mnie pobrali się, a w tym czasie urodziło mu się dziecko z inna.9 lat nie rozmawiałyśmy, teraz wezwała mnie na świadka rozprawy rozwodowej, teraz mi wierzy. Chronić powinniśmy dzieci, dorośli mają swój rozum i z niego powinni częściej korzystać.

Gość gość
Tylko Ty chcialas dobra swojej siostry, a ten pustak chce się zemścić..

Gość gość
I dlatego, aby takie pustaki nam nie zaśmiecały źycia powinniśmy używać częściej rozumu.

Gość gość
Zadłużyłaś się mówisz? :D

Gość gość
Powiedz będziesz mieć czyste sumienie.

Gość gość
Ja już urodziłam ale ona jeszcze nie , jak ja urodziłam to ona zaszła

Gość gość
On z tobą nie będzie... Ta babka pewnie mu wybaczy, bo małe dziecko itp. A ciebie zostawi. W ogóle jak można pisać z kimś majac faceta:/ jesteście siebie warci. Aa i policjanci się mszczą

Gość gość
a alimenty będzie ci płacił?

Gość gość
MOje dziecko nie jest jego dzieckiem !