Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja matka twoerdzi że nie widzi przyszłości w tym zwiazku

Polecane posty

Gość gość

tylko dlatego że dziewczyna jest grubsza o de mnie a ja szczuplejszy. :-/

Gość gość
Nie mów, ze słuchasz sie matki.... Kolejny k***a maminsynek:( człowieku, twoje życie, twój wybór a nie twojej matki, jak jej nie pasuje twój wybór to niech sie wypcha! Ona za ciebie zycia nie przezyje, a co z tego, ze jesteś szczuplejszy id dziewczyny? Mialbys szczupla, to co innego by jej nie pasowało, twarz, włosy, zeby... Po prostu znieść nie może, ze jakaś kobieta odebrala jej dziecko....zyj swoim życiem, jesteś z dziewczyna szczęśliwy to co cie zdanie matki obchodzi?

Gość
i tylko to jej nie pasuje?! wtf...:O zresztą jak jej nie pasuje to zaraz znajdzie 10 innych "pierdół"... ile masz lat? rób to co czujesz i nie zwracaj uwagi na innych... myśle że ona właśnie boi się że cię straci. Wiem o czym mówie bo moja mama zachowywała się tak samo wobec mojego ostatniego(terazniejszego???) chłopaka...był starszy i bała się że się od niej usamodzielnię i obawiała się jeszcze paru innych rzeczy, ale nie chce mi się pisać. Po prostu jestem jak powiedziała- jej ukochaną najmłodszą córeczką i nie jest przyzwyczajona do tego że spędzam teraz z nim tyle czasu, nie ma mnie w domu, rzadko z nią rozmawiam, nic jej nie opowiadam itp itd...:)