Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytam się gdzie wy widzicie imprezy w akademikach?

Polecane posty

Gość gość

mieszkałam w kilka akademikach i mieszkam w jednym nadal i jakoś nie widze bujnego życia imprezowego, tych całych orgii o których inni opowiadają, owszem zdarzają się imprezy ale rzadko i są nudne każdy siedzi w pokojach i się uczy, korytarze puste a ludzie się nie znają gdzie te mityczne imprezy w akademikach i orgie?? powiedzcie mi

Gość gość
Ja co prawda mieszkałam w mieszkaniach studenckich, nie w akademiku, ale na kilku imprezach byłam. Muzyka, wóda, trawa, nieco rozwiązłości tych i owych... Zakuwanie było, a jakże, ale głównie przed sesją. Ale ja skończyłam studia 10 lat temu, obecne pokolenie nie umie się bawić. Ziew...

Gość gość
Są imprezy, w tym zabawy na korytarzach, ale rzeczywiście nie na taką skalę jak gdzieniegdzie głoszą. Nie ma powszechnej rozpusty ani jakiegoś biegania na golasa.

Gość gość
Teraz to studiuje pokolenie gimbusów i fejsbuków, całe ich imprezowe życie zaczyna sie i kończy przy laptopie.

Gość gość
Teraz imprezy są mniej otwarte i ludzi np. piją w którymś z pokojów z tymi, których znają. Są pokoje, które imprezy na oczy nie widziały, ale też takie które mogą się zdziwić, że ich użytkownik się uczy ;) Wiele osób też baluje w klubach studenckich, bo są różne ograniczenia w przyjmowaniu gości w godzinach nocnych, ale nie wiem czy wszędzie takie są.

Gość gość
To chyba jakieś akademiki dla księgowych, że imprezy są nudne.

Gość gość
Ja się dobrze bawiłam mieszkając w akademiku, ale czasem imprezy to były zwykłe nasiadówy, nie jakieś spotkania setek ludzi drących mordy z głośną muzą. Po prostu piliśmy piwko i rypaliśmy w karty, śmialiśmy się, ale nie było to słyszalne dwie ściany dalej.

Gość gość
mam wrażenie że o tym imprezach akademickich opowiadają osoby które nigdy w żadnym akademiku nie były na imprezie

Gość gość
mam wrażenie że o tym imprezach akademickich opowiadają osoby które nigdy w żadnym akademiku nie były na imprezie X Nigdy nie słyszałam jakieś wyolbrzymionej opowieści, chociaż wiele osób mówi, że jest fajnie i fajnie bywa, tyle że bardziej chodzi o to, że możesz iść na piwko dwa pokoje dalej i że jest sympatycznie i wesoło, bywają też bójki, bywają zarzygańcy, ale opowieści rzeczywiście są przesadzone. Zdarza się nawet, że jak ty z kolegami wychodzisz na korytarz zapalić, to cały korytarz jest pusty i we względnej ciszy.

Gość gość
Mieszkałam na 4, ostatnim piętrze i to była masakra :/ nie szło się dostać pod prysznic co chwilę ktos się tam gził. Impreza za impreza, głośno, smród. Na szczęście szybko się zmylam

Gość gość
Może to zależy od uczelni, w końcu ludzie się dostosowują do zastanego klimatu, ktoś wbija do akademika, w którym za bardzo nie ma imprez, to i sam nie tworzy imprezowego klimatu.