Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapach śliny przy całowaniu

Polecane posty

Gość gość

Siemanko, mam pewien "problem" czy tam i nie problem raczej troche niepewność. Jestem młody, mam pierwszą w zyciu dziewczyne juz jakiś czas i co za tym idzie dopiero nabywam doświadczenia w calowaniu (tak, wczesniej sie nie calowalem) Otóz sprawa wygląda tak, że gdy się całujemy (normalnie po wargach bez żadnych języków, bawie się jej wargami itd) to osobiście czuje zapach takiej zasychającej śliny, wiecie taki troche nieprzyjemny jak gdyby nas ktoś opluł. Mi to tam średnio przeszkadza, ale martwie sie o moją dziewczyne że jej sie nie podoba i że to nie jest normalne i z mojego powodu :/ to samo czuje gdy się np próbuje "całować" po skórze np. gdzieś na ręce, po prostu czuć taką ślinę..z ust mi raczej nie cuchnie bo mam tak nawet po żuciu gumy czy wyczyszczeniu zębów (może zaraz po nie, ale wystarczy troszkę czasu (nawet bez jedzenia) i jest tak samo. Czy to jest normalne, wy też to czujecie?

Gość gość
Mi to nie przeszkadza ale martwie sie ze to cos ze mna i ze jej to sie srednio podoba ale nie chce mnie zawstydzac albo smucic