Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy zniszczylam parkiet Foto

Polecane posty

Gość gość

Ktokolwiek zna sie na tym proszony jest o pomoc. Miałam stary zniszczony parkiet z drewna w kolorze jasnym. Nie miałam kasy żeby zerwać go i położyć panele więc wpadłem na pomysł ze go odnowie. Zeszlifowalam szlagierów reszczna warstwę starego lakiery. Naprawdę ładnie mi to wyszło w miejscach gdzie był przetargu zrobił sie znów jasny. Nie wiem co mnie podkreślił i zamiast bezbarwnego lakiery kupiłam lakier w kolorze dębu. W pozostałej części mieszkania wyszło przyzwoicie. Natomiast w salonie jest tragedia. Myśle ze dlatego ze w tym pomieszczeniu nie zeszlifowalam całości podłogi tylko tam gdzie była przetargach i w tej chwili po nałożenie 3 warst lakiery sa straszne plamy i różnice w kolorach. Błagam o pomoc co robić żeby choć trochę poprawić sytuacje. Oto jak wyglada parkiet: http://i58.tinypic.com/29e5gsz.jpg

Gość gość
Sory za błędy ale pisze z telefonu :(

Gość gość
drobny papier ścierny i musisz wytrzeć wierzchnią warstwę następnie kolejny raz malujesz

Gość gość
rozpuszczalnikiem teraz to czyść

Gość gość
zeszlifowac nic innego nie wchodzi w gre.

Gość gość
zainwestuj w dywan.

Gość gość
zadnym papierem ani rozpuszczalnikiem! tylko i wylacznie zeszlifiwac na sucho i wtedy dopiero mozna jeszcze raz pomalowac.

Gość gość
Ale zeszlifowac do białego drewna całość?

Gość gość
Tępa locha z ciebie

Gość gość
zeby zniwelowac roznice musisz zeszlifowac tak jak reszte parkietu. Jesli zeszlifowalas wczesniejsza partie do bialego to musisz do bialego

Gość gość
Zawolaj fachowcow i nie baw sie w to dalej bo jeszcze pogorszysz,a szkoda bo parkiet to parkiet,a panele to juz calkiem szit.

Gość gość
Najlepiej jak teraz zamowisz sobie jakas dobra ekipe. Moge Ci polecic swietnych fachowcow od tego typu roboty www.robin-wykladziny.pl . Nam zerwali stary parkiet, zmierzyli nam jeszcze wilgotnosc i zamonotowali nowy piekny. Wszystko wykonane na czas i rzetelnie.

Witaj jeśli mogę Ci coś polecić to proponuje jednak zastanowić się nad zmiana podłogi. Zajrzyj na stronę firmy zakładów drzewnych http://www.prodexpol.pl/ Może uda Ci się coś wybrać odpowiedniego aby jakoś u Ciebie wyglądało. A może pomogą Ci załagodzić sprawę. Powodzenia

Chyba że chcesz zaoszczędzić to wypożycz cykliniarkę od http://wypozyczcykliniarke.pl.