Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutonka

Chłopak (25 l.) unika spotkań ze mną, jak mam wykonywać przy nim codzienne

Polecane posty

Gość trutonka

codzienne czynności (np. odkurzyć mieszkanie, załatwić jakieś sprawunki itp.) On mieszka z rodzicami, ja sama. Więc jeszcze nie do końca zdaje sobie sprawę, że będąc dorosłym towarzystwo drugiej połówki jest fajne nie tylko w strefie uczuć/ero. Takie domowe/codzienne czynności pochłaniają wolny czas, jak się pracuje, jeśli nie chce się żyć jak syfiarz. Dlatego fajnie, żebym poza trzymaniem się z nim za rękę mogła też zrobić coś, co muszę. A on tylko by chciał go ze mną spędzać romantycznie/rekreacyjnie. Np. samo odkurzenie dywanu przy nim już mu nie pasuje. Mamy po 25 lat. Jakie jest Wasze zdanie? Kto ma rację?

Gość trutonka
Czemu nie odpisujecie?:) To dla mnie bardzo ważne, wiedzieć, czy to z moim podejściem jest cos nie tak, czy z jego.

Gość trutonka
Jesteśmy ze sobą 2 lata.

Gość gość
Poproś go o pomoc. Razem szybciej posprzątacie :) Jeśli tego nie zrozumie. Może lepiej się z nim nie wiązać. Nie będzie chciał w niczym pomagać. Jak się pojawiają dzieci to dopiero jest sajgon.

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem czy mozesz wyjasnic o co ci chodzi 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość trutonka
: czytanie i myślenie nie zabija. Przeczytaj jeszcze raz pierwszy wpis, a zrozumiesz. Albo zadaj inaczej pytanie, bo sprawiasz przez nie wrażenie strasznego debila.

Gość trutonka
Albo też zaczynam nową pracę, więc wiadomo, że chcę się do niej przygotowywać przez pierwsze dni i iść wcześniej spać. A on chciałby ten czas spędzać razem, oczywiście tylko się miziając i trzymając za rękę albo oglądając filmy albo słuchając jak było. Z lekka ciągnie w dół.

Gość gość
k***a mac jak tu odpowiedziec ? czytasz co piszesz? To jeden belkot.

Gość gość
mnie też denerwowało jak mój chłopak przy mnie odkurzał, bo nienawidzę dźwięku odkurzacza! poza tym mógł to robić kiedy indziej a nie akurat kiedy u niego byłam, czy spotykacie się codziennie? jeśli 3 razy w tygodniu to sprzątaj w pozostałe dni

Gość gość
: a w jakim wieku byłaś?

Gość gość
on ma 25 a Ty ile? piszesz jak 17-18 latka. robisz z siebie bohaterkę , że pracujesz i mieszkasz sama? pewnie mu zazdrościsz, że ma wygodniej i może mieszkać z rodziną, może czas wrócić na łono rodziny zamiast marzyć o karierze w wielkim miescie?

Gość trutonka
: jesteś agresywna.

Gość trutonka
: Na dodatek chyba pochodzisz z jakiejś dziury zabitej dechami, w której kobiety zazwyczaj były bezrobotne albo pracowały w czymś rodzinnym.

Gość gość
11:05 byłam w wieku 20 lat, co nie zmienia faktu, że nadal nie cierpię tego dźwięku, pralka - ok, ale odkurzacz, suszarka, wiertarka,kosiarka to dźwięki, których nienawidzę, dlatego nie suszę włosów, a podłogę myję mopem

Gość trutonka
Tylko Mój nie ma tego problemu. Chyba chce oderwanego od życia, wymuskanego związku.

Gość gość
po hooy zakładasz w każdym dziale ten temat ?

Gość gość
: A jak myślisz? To nie takie trudne się domyśleć.