Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BŁAGAM usuńcie ten temat o zmniejszeniu krowiego żołądka :(

Polecane posty

Gość gość

kiedy tu nie wejdę to ktoś podbija tamten temat , nie wiem przenieście go na macierzyński albo diety, bo ja nie chcę czytać codziennie tego nagłówka o spaślakach i zmniejszaniu żołądka ;(

Gość gość
zabij sie suko powiedzial spasloch oblesny.

Gość gość
11:24 to samo chciałam napisać :D pewnie ta grubaska / ten grubas podbija ten temat! zamiast przestać żreć będzie marnować czas chirurgów na zmniejszanie swojego chorego apetytu, którego nie potrafi poskromić :O

Gość gość
czas chirurgow i pieniadze nfz z naszych skladek bo wrzuca w smiebie wszelkie swinstwa jak w smietnik.

Gość gość
takie operacje powinny być odpłatne, jak operacje plastyczne i in vitro, w końcu to ich fanaberia, ja rozumiem, że ktoś waży jeszcze no te 100kg, ok , ale więcej to już gruba przesada. czy taka osoba naprawdę nie widzi jak się stacza? przecież nikt się nie rodzi takim spaślakiem! rodzice, którzy tuczą dzieci powinni też płacić kary

Gość gość
mnie też wk/u/r/wia ten temat "Jutro będę miał operację zmniejszenia żołądka" hehe albo "Zniknął temat o anwen" "Dessa" "chlopaki do wzięcia z polsat play" "Pijemu reaktywacja" "klub pań po 60" i jeszcze "rozmowy po świt i alpagi łyk" :D

Gość gość
ojaa mnie dokładnie te same tematy wku***rwiają :D nie wiem kto to podbija i o czym tam piszą, bo już same nagłówki mnie drażnią

Gość gość
gość 2015.10.04 strzał w 10 :D