Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikibul

mieszkanie w zamian za pomoc

Polecane posty

Gość Wikibul

Hej jestem w trudnej sytuacji, chce rozstać sie z facetem bo nie mogę juz z nim byc. Nie będę pisac dlaczego po prostu jest bardzo zle

Gość Wikibul
Mogę zaoferować swoja pomoc w domu, ugotować cos, posprzątać, zrobic zakupy. W zamian oczekuje dachu nad głową dla siebie i dziecka 6 letniego

Gość Wikibul
Obecnie pracuje ale nie zarabiam dużo, wiadomo nie ma nic za darmo i wcale na to nie liczę, w nowym miejscu i z nowa praca tez będę dorzucać sie do oplat w domu

Gość Wikibul
Jesli ktos zechciał mi pomoc w tym trudnym dla mnie okresie byłabym bardzo wdzieczna

Gość gość
Ja mogę ci pomóc, właśnie wyszedłem z więzienia za pedofilie i chętnie się wami zaopiekuje

Gość Wikibul
No tak czego mogłam sie spodziewac

Gość gość
Jesteś idealnym kąskiem dla takich właśnie osób..może ktoś wyżej napisał wprost ale taka prawda .. Nie narażaj dziecka nie masz innych pomysłów??

Gość Wikibul
Tak się składa ze nie mam, z reszta nie chce pomocy od żadnego faceta bo wam tylko jedno w glowie, nie chce mieszkania za seks. Bardziej myślałam o kimś w takiej samej sytuacji jak ja.

Gość gość
To mogłaś doprecyzować. Ale faktycznie, poszukanie jakiejś samotnej matki mającej gdzie mieszkać jest dobrym rozwiązaniem. Albo poszukaj kobiety w podobnej sytuacji do wspólnego wynajęcia mieszkania.