Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzeGibon

Na zawsze razem ? Zobaczcie..

Polecane posty

Gość gość
hehe to Nowy Sącz jest:)

Gość gość
Zastanawia mnie jedno: po co ludzie dziergaja na rekach sentencje, które nie maja nic wspólnego z rzeczywistością? "Na zawsze", to można być JEDYNIE ze sobą. Michale, odwagi. Wywal ją wreszcie z życia i żyj. Ta lesbijka nie jest ciebie warta. Zmądrzej.

To co jest wydziarane u mnie w moim przypadku rzeczywiscie bedzie na zawsze. czuje tez ze filmik troche mnie wyzwolil, wyrzucilem z siebie cos co dusiłem w sobie poltorej roku. Powiedzialem co czuje i o czym mysle kazdego dnia. Skoncza sie te glupie pytania znajomych w stylu "czemu sobie kogos nie znajdziesz" albo: "musisz kogos znalesc, kazdy w twoim wieku juz zona, dzieci" lub: "ktos taki jak Ty moglby miec to i owo" Tym filmikiem chce tez przestrzec przed soba kazda dziewczyne w Polsce, nie chce nikogo oklamywac. Napewno jest wiele dziewczyn z ktorymi moglbym byc ale lepiej bedzie jak sobie uloza zycie z kims kto bedzie je kochal, bo przy mnie zadna z nich nie mialaby na to szansy. To bylby najgorszy mozliwy wybor. W kwestii posiadania nowej dziewczyny to jak sobie to wyobrazacie? Dajmy na to ze jestem z inną a ona zapyta "kochasz mnie?" Gdybym mial odpowiedziec szczerze to musialbym odpowiedziec "nie, kocham tylko Kamile, niepotrzebnie zaczynasz temat" ale w prawdziwym zyciu takie cos nie przejdzie, więc w praktyce musialbym ja oszukiwac czyli kłamac. Nie zrobie tego Niestety

Gość gość
A ja wiem, że jak cie ktoś zostawia, to nie jest żadna miłość i lepiej, żebyś to wcześniej zrozumiał, niż kochał jakąś Kamilę, która śmieje się z ciebie i zawsze będzie daleko od ciebie, zamiast być przy tobie. Jak to możliwe, że można kogoś takiego kochać. Tatuaż w końcu zblednie, to i może we łbie ci się poprzestawia, że nie warto było marnować życia na taką sucz.

Gość Prze Gibon
co o tym wszystkim myślicie ?

Gość Prze Gibon
oglądajcie filmik i komentujcie..