Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstałam się z facetem który miał być moim mężem

Polecane posty

Gość gość

mam 29 lat i myślałam że będzie moim mężem, rok razem byliśmy, pół roku mieszkaliśmy.Teraz jestem znowu sama a na fb widzę że dziewczyny 21 lat wychodzą za mąż :(

Gość gość
A on chociaż wiedział, że miał być twoim mężem?

Gość gość
jestem w twoim wieku, rozstalam sie z facetem ktory mial byc moim mezem po 7 latach zwiazku. Co ja mam powiedziec? w dodatku mieszkam z nim i musze znosic np. to ze dzis ***** inna. Fajnie co?

Gość gość
mieliśmy teoretyczne plany na przyszłość, 17.12 - no też po co z nim mieszkasz

Gość gość
To krociutko razem byliscie. Ja mam 36 i rozstalam sie z facetem ktory nie chcial byc moim mezem. Zdradzil mnie. Niedawno chcial wrocic, ale go odrzucilam. Znalazlam jego profil na portalu randkowym, gdzie pisze, ze zawsze chcial miec zone i dziecko i ze rodzina to rzecz najwazniejsza. A bylismy razem 8 lat.

Gość gość
mieszkam z nim bo nie mam gdzie:( to dluga historia. Poza tym do domu panienek nie sprowadza.

Gość gość
A jak to się stało, że się rozstałyście? Jakie błędy zostały popełnione (z obu stron)?

Gość gość
8 lat z nim byłaś a masz dziecko ?

Gość gość
moj twierdzi ze niby sie rozstal sie ze mna z powodu lenistwa. Smieszne bo ostatnia prace przez niego stracilam:O I nie wiem czy mu to tak na dobre wyszlo skoro mieszkam z nim i mnie utrzymuje. On jedzie ****** inne a ja mu mowie by dal mi 1000zl na zakupy, jak cos powie czy burknie to mu mowie, ze niech mi odda moje 7 lat zycia ktore jemu poswiecilam. No wiec daje mi pieniadze a ja wtedy kupuje alkohol i jakies p*****ly i upijam sie z rozpaczy. Nie ma dla mnie juz ratunku:(

Gość gość
nie umiem wyjaśnić, mieszkaliśmy w mieszkaniu w takiej kamienicy z ubikacją na korytarzu.Warunki takie nie za bardzo ale przeksztalciłam to jakoś w ciepły dom.Do mojego domu z rodzicami to sie nie umywa.Mój facet nie chciał nigdzie wychodzić, nie umie sie bawić, nie lubi wyjeżdżać na wakacje , nie wiem czy jest wytłumaczenie na rozstanie.

Gość gość
Jak był ze mną, to dziecko to była najstraszniejsza rzecz, jaka mogła mu się przytrafić (ta od 8 lat)