Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwkowy

SYLWESTER. Proszę o namiary na domek w górach, termy, stok narciarski.

Polecane posty

Gość gośćsylwkowy

Cześć, chciałbym ze znajomymi wybrać się na sylwestra w góry, mogą być polskie lub słowackie. Byłoby to ok 4-5 dni i przy okazji chcielibyśmy pojeździć na nartach i posiedzieć w termach. Szukam fajnego domku góralskiego niedaleko takich atrakcji, może ktoś coś poleca? Wiem, że hotele czy pensjonaty oferują w cenie noclegu zniżkę na na stok i na termy. Ale nie wiem jak jest z domkami? Wolelibyśmy w domku, w końcu jak ma być impreza sylwestrowa to wygodniej na odosobnieniu :-)

Gość gość
sprawdź tu www.obidza438.pl :) powinno Ci sie spodobac, bo klimat maja niepowtarzalny!

Gość Wiola2727
Wprawdzie już po Sylwestrze, ale odpowiem, może komuś jeszcze się przyda :) Jeśli chodzi o wypoczynek w górach to fajne miejsce to Terma Bania - saunarium i baseny termalne . Mają tam sporo atrakcji i dla dorosłych i dla dzieci, więc można jechać całą rodziną. Akurat w okresie sylwestrowym tam nie byłam, więc nie wiem, jak wygląda kwestia balu,ale myślę, że nie będzie na co narzekać.

Gość Grenadda
To moge jeszcze podpowiedzieć, że przez Sun&Snow można sobie wygodnie zarezerwować online nocleg w apartamentach w górach - widoki piękne, lokalizacja no i nie trzeba samemu w piecu palić jak to bywa w domkach;)