Nutella93 0 Napisano Październik 4, 2015 Witam.Mam 21 lat i od lutego 2015 nie pojawia mi się miesiączka.Kiedyś nie miałam rok od odchudzania z 52 kg na 40 :( Już od kilku lat ważę normalnie i ciesze się,że z tego wyszłam.Moje zaburzenia trwają już od 17 roku życia.Kiedyś zawsze miałam na czas a potem coś się porobiło.Chodziłam do lekarza,i wszystko ponoć było ok.We wrześniu byłam u pani doktor,która robiła mi USG dopochwowo.Okazało się,że wszystko jest w porządku i pęcherzyk jest dojrzały więc okres powinien się pojawić.Mimo wszystko dała mi Luteinę 50 do brania 2x dziennie pod język przez 5 dni.W poniedziałek odstawiłam bo już minęło te 5 dni.Jestem zaniepokojona,bo nic się nie dzieje.Śluz znowu mam znikomy i jedynie tylko to,że bolą mnie lekko piersi a poza tym nic.Czwartego dnia brania tej luteiny miałam bóle podbrzusza i od tego czasu nie mam.Denerwuję się bardzo bo nie wiem czy po tym dostanę.;/ Dodam,że współżyję i ostatni stosunek miałam 16 sierpnia.Nie robiłam testu.Jeszcze poczekam,ale zaraz zwariuję,bo jutro będzie tydzień od odstawienia..:( Jeśli brałyście kiedyś tę luteinę to napiszcie co się Wam działo...Pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach