Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nutella93

Luteina 50 na wywołanie.Pomocy

Polecane posty

Witam.Mam 21 lat i od lutego 2015 nie pojawia mi się miesiączka.Kiedyś nie miałam rok od odchudzania z 52 kg na 40 :( Już od kilku lat ważę normalnie i ciesze się,że z tego wyszłam.Moje zaburzenia trwają już od 17 roku życia.Kiedyś zawsze miałam na czas a potem coś się porobiło.Chodziłam do lekarza,i wszystko ponoć było ok.We wrześniu byłam u pani doktor,która robiła mi USG dopochwowo.Okazało się,że wszystko jest w porządku i pęcherzyk jest dojrzały więc okres powinien się pojawić.Mimo wszystko dała mi Luteinę 50 do brania 2x dziennie pod język przez 5 dni.W poniedziałek odstawiłam bo już minęło te 5 dni.Jestem zaniepokojona,bo nic się nie dzieje.Śluz znowu mam znikomy i jedynie tylko to,że bolą mnie lekko piersi a poza tym nic.Czwartego dnia brania tej luteiny miałam bóle podbrzusza i od tego czasu nie mam.Denerwuję się bardzo bo nie wiem czy po tym dostanę.;/ Dodam,że współżyję i ostatni stosunek miałam 16 sierpnia.Nie robiłam testu.Jeszcze poczekam,ale zaraz zwariuję,bo jutro będzie tydzień od odstawienia..:( Jeśli brałyście kiedyś tę luteinę to napiszcie co się Wam działo...Pomocy!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować