Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomosc internetowa: czy jest sens w to wchodzic?

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu poznalam fantastycznego mezczyzne w internecie. Oby dwoje jestesmy Polakami, ale dziela nas tysiace km. Boje sie, ze w koncu nadejda uczucia, i nie bedziemy mogli nic z tym zrobic. Codziennie planuje zakonczyc znajomosc, ale nie moge...

Gość gość
mam tak samo. A moze to Ty?

Gość gość
gość z 20:07 a Ty kim jesteś i skąd? żeby nie było niedomówień

Gość gość
Prosze o jakies rady w temacie.

Gość gość
jak nie sprobujesz to bedziesz zalowac.

Gość gość
odległość to lipa, nie wchodź

Gość gość
Ja też mam tak samo, i niestety pojawił się problem gdzie kiedyś zamieszkamy. Ja od razu mówiłam że nie pójdę w jego strony, a on mówił że jest gotowy się przeprowadzić i pójdzie za mną na koniec świata. A jak przyszło co do czego to widzę że wcale nie jest na to gotowy i chyba nigdy nie będzie ,nie wiem co dalej będzie z nami nawet nie chce myśleć .

Gość gość
zobaczysz co z tego wyniknie

Gość gość
:-) Wszyscy chyba maja podobny problem.

Gość gość
Mam to samo tylko nie jestem Polakiem... :)

Gość marvika
A czy jest szansa, że ta znajomość internetowa przerodzi się w normalną znajomość? Bo jeżeli nie, to moim zdaniem na pewno nie ma sensu się angażować w coś takiego. Możecie utrzymywać kontakt, możesz go traktować jak kumpla, ale nic więcej. Z pewnością nie możesz angażować się emocjonalnie w taką znajomość, ponieważ tak naprawdę przecież nie znasz go, nie wiesz kim tak naprawdę jest. A chcesz się zaangażować w związek z projekcją faceta? On przez internet może się kreować, tak jak chce, zwłaszcza, jak ma świadomość, że się nie spotkacie nigdy. Poznałam kilku facetów przez internet, jak miałam konto na mydwoje, to spotkałam się chyba z czterema facetami tam poznanymi. Ale właśnie, spotkałam! To nie była internetowa znajomość, ja wiedziałam z kim piszę, była weryfikacja profili, a oprócz tego w miarę szybko dochodziło do spotkania, więc wiedziałam kto jest po drugiej stronie ekranu. Jakbym miała tylko i wyłącznie utrzymywać znajomość internetową, to pewnie bym sobie odpuściła albo po prostu traktowała ją bardzo luźno, jako kumpla do pogadania.

Gość gość
Oby dwoje jestesmy ..." xx loo matko, masakra:D