Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia0207

Mam dość matki !!

Polecane posty

Gość Niunia0207

Witam!!! W lipcu skonczylam 18 lat. Jestem z chłopakiem juz ponad dwa lata. Uczę sie w technikum fryzjerskim. Problem polega na tym ze mam juz dość swojej matki po prostu. Mam brata bliźniaka i on nic nie musi robić kompletnie i jemu wszystko pod nosek. A ja mam wyjść z psem, posprzątać, zrobić obiad itd. Bo twierdza ze on jest chłopakiem i on nic nie musi. Cały czas sie drze na mnie, wyzywa mnie, na nic mi nie pozwala kompletnie i wiecznie ma jakiś do mnie problem. Mam juz dość tego normalnie, bo co bym nie zrobiła wszystko jest źle. Nigdy nie mialam swojego miejsca w domu w ktorym sobie usiąde i sie wycisze bo wszystko musze dzielić z bratem. Pomóżcie mi co ja mam robić??!! Chce sie wyprowadzić to też ma problem do tego. Juz mam po prostu dość tego. Jeszcze babka mieszka obok i sie we wszystko wtrąca wiecznie.

Gość gość
jeszcze troche wytrzymaj az skonczysz szkole, tez tak mialam wyprowadzilam se w wieku 19 lat,bylo trudno ale dalam rade wyjechalam do N iemiec jako opiekunka do dziecka

Gość gość
przyjdzie taki czas, że brat znajdzie kobietę, mama oczywiście będzie zdegustowana tą okropną osobą i wtedy Ty staniesz się kochaną córeczką:D Będziesz jej powierniczką, sojuszniczką i stworzycie koalicję. A teraz... Należy przeczekać :) Moja Mama nie żyj****ardzo Ci zazdroszczę tych problemów:(