Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekoniec

To juz koniec, bol rozdziera moje serce.

Polecane posty

Gość niekoniec

Duzo wyzwisk, zlych emocji i po paru miesiacach glebokiej i intensywnej relacji rozstalismy sie chyba na dobre. To byl troche taki toksyczny zwiazek. Facet ma problem z kontrolowaniem emocji. Czesto jest zly, nie ppotrafi utrzymac przez to pracy, unosi glos itd itd.. Zabral juz swoje wsyztskie rzeczy oprocz jednej walizki po ktora ma przyjsc dzis. A ja juz miekne, tesknie za nim tak cholernie- ktos mowi nie tesknisz za nim tylko kims kto bedzie przy Tobie - caly czas mam nadzieje, ze sie zmieni i bedziemy jeszcze razem. W tym momencie nie jestem w stanie pogodzic sie z tym,ze juz nie bedziemy razem, ze wszystkie dobre chwile ktore spedzilismy razem jeszcze sie powtorza i wszytsko sie ulozy. A z drugiej strony gdy przypomne sobie zle chwile ktorych bylo wiecej nie chce zeby sie to powtorzylo. Jestem taka slaba, nie wyobrazam sobie ze moge tak zyc w tym bolu i z mysla,ze obydwoje w pewnym momencie bedziemy mieli nowych partnerow. Ta mysl mnie zabija..

Gość niekoniec
To znaczy, ze zawsze tak bedzie po rozstaniu? jakimlkolwiek z obojetnie czyjej winy? A jezeli ludzie rzeczywiscie sie bardzo kochaja ale potrzebuja czasu, zeby uporxzadkowac swoje zycie zeby pozniej wrocic do siebie? A moze sa to tylko takie moje mysli, bo nie chce tego wszystkiego odpuscic? Nie myslalam, ze tak bardzo bede tesknic.

Gość gość
Pytanie:za czym masz tęsknić?Proszę Cię....Przeczytaj swój pierwszy post od jakich słów zaczynasz .i masz odpowiedź

Gość gość
Pokaż, że masz honor. Facet który kocha nie obraża. Pamiętaj o tym. Masz dwie opcje albo być z nim i poprostu stracić honor, albo odejść i żyć ze świadomością, że spotkać jeszxze kogoś. Pamiętaj, że jeśli jesteś normalną fajną zadbaną babką to znajdziesz kogoś napewno. A on jeszcze bedzoe chciał wrócić.

Gość niekoniec
to jest wlasnie to co slysze od wszytskich, ze moge miec kogo chce. Moi byli partnerzy wspeiraja mnie w tym momencie tez, trzymaja za mnie kcuki zebym tylko do niego nie wrocila. Ja po porstu nie umiem tego wytlumaczyc,ze czuje tak silne uczucie do niego ze momentami oddalabym wszystko zeby byl tylko ze mna. Boje sie,ze nie pokocham nikogo bo nie przestane kochac Jego.

Gość niekoniec
Wiem jak to wszytsko brzmi. Naczytalam sie mnoswto artykulow na temat toksycznych zwiazkow. Pewnie lepiej bedzie ajk zapomne, ale nie umiem poradzic sobie z tym uczuciem ktore ciagnie mnie do tego czlowieka. I zeby bylo jasne -on nic o tym nie wie.

Gość niekoniec
Ni no, oczywiste jest to, ze to jest nie do zaakcetpowania. Probuje siebie przemowic ze lepiej nie bedzie, Wlasnie sie umowilam do psychologa. Moze on mi pozmoze to przetrwac.

Gość niekoniec
Tak. Wiem,ze nie wygladalam na szczesliwa. Ze zaslugiwalam na duzo wiecej po tym jak dalam mu dom- za ktory nie placil, moje wsparcie w czasie szukania pracy, w tym,zeby przestal zyc swoim studenckim zyciem. I nie moge powiedziec, bo on sie zmienil. Ale niewystarczajaco

Gość niekoniec
Nie place za psychologa wiec pieniedzy nie wydam :) a uwazam,ze dobrze mi zrobi pogadanie sobie z ekspertem

Gość niekoniec
Teraz mam 'lepsze' pol godziny gdy przypominam sobie zle czasy.

Gość niekoniec
Dlaczego mialoby byc mi wstyd? Nigdy w zyciu. Ale nie wiem czy w ogole pojde bo czuje sie o niebo lepiej. Tak sie ciesze, ze pozbylam sie tego zbednego balastu. Przypominam sobie tylko ile bolu i cierpliwosci kosztowaly mnie te kilka miesiecy..