Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale na wsi kobiety sa durne

Polecane posty

Gość gość

Charuje w gospodarstwie faceta mini ze nie chca a jan dîrză ze inne maja lepiej namawiaja mezow tych kobiet aby je poganial, taszcza wory i potem obiadki robia dla meza lenia, charyja w polu nawet w ciąży, dobrze że ja ucieklam do miasta

Gość gość
kobiety ze wsi nie myją c**ek

Gość gość
W mieście nie muszę chariwac i wiecznie być brudna od krów i swin, a przy zabijaniu i rozbiurce gowno Gołymin rękami trzeba oczyszczać, a w mieści mam dóbre siedze tylko sprzatam i gotuje, nie musze wykanczac sie fizycznie.

Gość gość
co ty znów bredzisz wiejski pasztecie po szkole specjalnej? :D

Gość gość
Î nie gol a nuk te stare

Gość gość
Ty wyszłaś ze wsi ale wieś z ciebie już nie.

Gość gość
Przestancie tu kobieta kobiecie zile zyczy ciesxa się z tego że mąż bije sasiadke bo ich zdaniem ma racje bo zile np pracuje w chlewie

Gość gość
Za wybryki faceta wine ponosi kobieta

Gość gość
Tu kobiecie nie wypafa siedziec w domu musi charowac jak wół na meza i d**e tesciom podcierac na starosc , syn nie podetrze bo to obowiazek synowej,

Gość gość
Tesciom d**e pofcieraja a tesciowie pluja im za to w twaz , a ich synalek pijak jest dobrym synalkirm poszkodowanym przez zone ktora jest sponiewierana, a zona d**e za to podciera

Gość gość
Tu nie ma mowy o przyjemnosciach i fajnym śledzeniu czasu tu jest wieczna charowac, a potem te kobiety wyrastają na tesciowie które chcą parobka dla swego synalka, to idzie w obie strony, są zgoszknialymi ofiarami życząc tego samego innym kobietom

Gość gość
Ja życzę tego ko jegomość z miasta, bo wy myślicie że kobieta tylko sprząta i gotuje, na wsi taka nie potrzebna jest, a wy się uważacie za idealne panie domu gospodynie. A tak naprawdę to chodzi o ciężka pracę fizyczną, aby utrzymać rodzinę, umieć wychodowac własne jedzenie, a nie brać kasę od męża i iść do supermarketu bo mąż kasę zarobił, tu trzeba zarobić na meza a potem mu te jedzenie zrobić

Gość gość
Leniwe miastowki z pomalowanymi paznokciami, a tu kobieta ma brudne paznokcie bo charuje aby mieć co jeść

Gość gość
Tu nie ma czasu na nianczenie dzieci, dzieci też pracują ciężko

Gość gość
Boicie się tego tematu!!!!

Gość gość
Sa durne.moja tesciowa i szwagierka mieszkaja na zabitej dechami wsi.nie maja wyksztalcenia,nie pracuja.Wygladaja tylko przez okno i obgaduja wszystkich.A teraz uwaga:wierza w czary i duchy,ktore chodza miedzy ludzmi.Nie kazdy czlowiek jest czlowiekiem:-)Przy ludziach sie nie umieja zachowac.Wstyd.

Gość gość
Ty chyba dawno na wsi nie byłaś, albo naprawdę jesteś z jakiegoś zadupia. Ja pochodzę ze wsi (Kujawy) i wieś bardzo się zmieniła. Wszystko jest zautomatyzowane, w oborze jest czyściej niż u niejednego miastowego w domu, bo są przepisy unijne. A pijaków jest więcej w mieście niż na wsi. Na wsi jak ktoś pije czy zasiłek z opieki bierze, to jest prawie że wykluczony ze społeczności, typowy margines. Wiadomo, że ludzie piją, ale w domach, np. jak jest świniobicie czy święto, imieniny, urodziny, a nie jak miastowe menele pod sklepem w biały dzień i dodatkowo ćpają. Narkotyki na wsi to jednostkowe przypadki. A odnośnie przemocy, w mieście jest większa patologia pod tym względem. I nie wiem, czy tak lepiej zapierdzielać na kasie w markecie czy na produkcji w fabryce, niż w rolnictwie. Nie każdy przecież w mieście ma ciepłą posadkę.

Gość gość
A i na wsiach mają ludzie piękne domy i auta, a w mieście klitka w bloku i auto dziesięcioletnie pod blokiem, bo nawet na garaż nie stać panstwa miastowych.

Gość gość
Wieś schodzi na psy, Wieś to Wieś nie powinno się jej niszczyć, unia niszczy dotacjami i przepisami unijnymi, już nie ma normalnych wsi takich prawdziwych, ja bym chciał normalnej i normalnych kobiet ciężko pracujących ciężko, i chodzących do kościoła i modlących się o męża aby nie poszedł do piekła za to że bije, to prawdziwa kochająca kobieta,

Gość gość
I córki były inne były sluzebnicami ojca i braci, praly rękoma kalesony

Gość gość
Na wsi jest patologia większa tylko tam się ja akceptuję i nie zauważa, a w mieście się nie akceptuję,

Gość gość
znów ta trollica jepana, założyła temat i pisze sama ze sobą :D

Gość gość
Kobiety w ogóle są durne nie tylko na wsi ! Tak na marginesie

Gość gość
Morda w kubeł i do garów durne baby

Gość gość
Teraz facet ciężko pracoje zamiast kobiety ale wy siedxicie sobie w domu, do czego te rowouprawnienia doprowadziły, do tego że siedzi i tylko przy garach i nic więcej a facet musi zarabiać

Gość gość
umyslowo na wsi ludzie sa :zacofani ,to chamy ,brudasy ,plotkarze ale biegaja do kosciola bo co ludzie powiedza pisze to na podstawie obserwacji wieloletniej

Gość gość
na wsi jest duzo alkoholikow ,patologia

Gość gość
durne te kobiety ale w sumie to słąba płeć i zginęła by bez mężczyzny więc o czym my rozmawiamy ??

Gość gość
Mi na wsi szkoda dziewczynek którym się robi pranie muzgu