Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na suchość i pieczenie oczu?

Polecane posty

Gość gość

Moja praca polega na ciągłym siedzeniu przed komputerem. Po całym dniu mam zaczerwienione oczy i do tego strasznie pieką. Stosowałam już krople, ale pomaga to na krótki okres czasu. Słyszałam ostatnio o tym suplemencie diety Gold luteina. Czy ktokolwiek z was go stosował? Bardzo proszę o prawdziwe opinie, bo chce się jak najszybciej pozbyć problemu.

Gość gość
Przedewszystkim okulary !!! Nawet jak nie masz wady wzroku sa potrzebne szkla antyrefleksyjne , dodatkowo oklady z rumianku , codzien po pracy zaparz saszetki i nakladaj cieple na oczy dobry jest tez swietlik lekarski, dostepny w aptece, to tez sa saszetki, co do kropli to fakt dzialaja krotko ale mimo to warto stosowac , te nawilzajace szczegolnie kilka razy dnia, pomysl o tych okularach ;)

Gość Aniia245
Gold Luteina zdecydowanie godna polecenia. Skuteczna. Jakbyś jednak natknęła się na Maxiluten - ten stanowczo odradzam. Stosowałam go przez dwa miesiące, zanim koleżanka poleciła mi Gold Luteinę. Nie przyniósł żadnych rezultatów.

Gość gość
Też mam problemy z zaczerwienionymi i piekącymi oczami od siedzenia przy komputerze, ale doskonale radzę sobie bez suplementów. Moim zdaniem idealnym rozwiązaniem jest połączenie kropel do oczu z krótką przerwą od komputera. Wiadomo w pracy trudno robić sobie przerwy, ale na takie kilkuminutowe bez problemu można znaleźć czas. U mnie to wygląda tak: najpierw zakraplam oko hialeye, a nastepnie robię te kilka minut przerwy, a w tym czasie oczy wracają do normalności i tak co kilka godzin w razie potrzeby.