Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blomm

Szybkie zasypianie wieczorem

Polecane posty

Gość Blomm

Mam pewien problem w sumie to bym o nim nie wiedziała gdyby nie mój chłopak. A mianowicie gdy wieczorami idziemy już spać to przed zaśnięciem jeszcze chwilkę rozmawiamy tylko tu od jakiegoś czasu pojawił się problem. Chłopak skarży się się że gdy zadaje mi jakieś pytanie i to kilkukrotnie ja mu na nie nie odpowiadam mimo że mam otwarte oczy. Prawda jest taka, że ja często tych pytań nie słyszę i po prostu zasypiam w trakcie rozmowy. Kilkukrotnie podobno zdarzyło mi się urwać zdanie i usnąć dosłownie w 10 sek. Przecież to nie jest normalne, chłopak powoli zaczyna mnie oskarżać o to że olewam jego pytania, że to nie jest fizycznie możliwe że ktoś tak szybko zasypia, że udaje przy nim że śpię itp. Z dnia na dzień coraz bardziej sie o to na mnie wkurza :( Jak sobie z tym radzić ?

Gość gość
Z d... problem, oczywiście, że to jest normalne.

Gość gośćMarlena
Mi na szybkie zasypianie wieczorem pomaga forsen forten (ten z dodatkiem melatoniny..) Działa na mnie bardzo uspokajająco i wyciszająco. Zauważyłam, że po regularnym braniu jednej tabletki przed zaśnięciem mój sen ustabilizował się, budzę się bardziej wypoczęta :)

Gość gość
cukier cukier, mi po swietach pelnych slodyczy to samo sie dzieje, czyli jest tzw. efekt odbicia. gdy potrzymasz przez dluzszy czas diete z ograniczeniem weglowodanow oraz bedziesz spozywac kolacje, ktore wolno beda trawione to unikniesz wahan poziomu cukru