Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

granellaok

jaki kwas na twarz ? Blizny potradzikowe

Polecane posty

Hejka dziewczyny :) Polecacie jakiś kwas na twarz na blizny? Uzywalyscie może kiedyś kwas AHA 20 % z Ziaji ? Pomogło Wam? Doradźcie cos :(

Gość gość
Na blizny potradzikowe kwas TCA, ale nie samodzielnie tylko w gabinecie kosmetycznym.

Gość gość
Dokładnie kwasy to przeżytek już moim zdaniem. Teraz istnieje wiele innych bezpieczniejszych i skuteczniejszych sposobów. Byłam na zabiegu Geneo+, który złuszczył naskórek i dotlenił skórę dzięki temu blizny o wiele szybciej zniknęły

Gość gość
Nieprawda ja akurat jestem zadowolona z kwasów i są bezpieczne. Byłam w Clinica Cosmetologica w Sopocie i tam pani kosmetolog na darmowej konsultacji doradziła mi zabieg Acnelan, który skład się ze składników aktywnych takich jak kwas salicylowy, migdałowy, szikimowy i odium lepargilate. Blizny bardzo ładnie poznikały i polecam zabieg wszystkim osobom, które mają nie tylko blizny ale zmagają się jeszcze z trądzikiem :)

Gość Maharanii

najlepiej kwas hialuronowy. Tzn najlepiej najpierw laser a potem uzupełnienie tej terapii laserowej tak jak to było u mnie preparatem Restylane Skinboosters.