Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 3 letnim związku z którym nie wiem co robić. Mówiąc wprost, było miedzy mną a moim partnerem dużo problemów. Ale zawsze jakoś się ukłądało. Jednak teraz już poszło to za daleko, potarfiliśmy się bić i wyzywać od szmat z głupich i blachych powodów. Mamy zakaz spotkań ze sobą od rodziców z jego strony. Piszemy i gadamy ze sobą nawet i czule, i ostatnio uznał że chce próbować być razem. Jednak moje uczucie doniego gaśnie. Już nei czuje tej tęsknoty za nim, i spokojnie daje sobie rade. Czuje jedynie brak kogoś, jakiegoś chłopaka gdy jestem sama,(dodam że nei zawsze) al gdy jestem wśród ludzi jest ok, i czuje jakby nic już nie znaczył dla mnie Nie chce z nim być, ciężko mi się z nim spotkać, nie sprawia mi to żadnej przyjemnosci, ale czuje zazdrość, żeby tylko inna go nie miała. Mówił mi żę przytulał sie z inna, że ma ochote się z niim przelizać, przer***ać, co ja wtedy czuje? Lekki, ból bo jestem zwyczajnie zazdrosna. Z charakteru to mój ideał, gdy jest dobry, i jest naprawdę przystojny. Jednak już nie czuje tego szcześcia , i miłości, gdy pisze czule mam to gdzieś tak naprawde. Czy to ma jakiś sens? Czy według was, walczyć o związek, czy dać mu odejść na zawsze?

Gość zawsze szczery
już nie czuje tego szcześcia , i miłości, x to nad czym sie zastanawiasz? aaa wiem, najpierw chwytac druga galaz a pozniej puszczac pierwsza

Gość gość
Nie czuje gdy nei jest ok, gdy nie jestesmy obok siebie, a gdy ejst dobrze, czuje takie z******te ze az mnie roznosi

Gość gość
moim zdaniem to sensu nie ma,wyzywanie od szmat,daj spokój :O a skoro twoje uczucie do niego gasnie to i zazdrosc przeminie