Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam cesarke w nastepnym tygodniu i sie boje

Polecane posty

Gość gość

mam zaplanowana ze wzledu na polozenie posladkowe, ale normalnie spac nie moge ze strachu, moze ktos mnie pocieszy

Gość gość
Nie ma się czego bać masz przynajmniej gwarancje że, dziecko nie będzie podduszone.

Gość gość
latwo powiedziec w koncu to operacja

Gość gość
absolutnie nie masz sie czego bac ! mialam cc i rodzilam sn wiec zapewniam cie ze nie ma sie czego bac

Gość gość
w zeszlym roku mialam identyczna sytuacje jak ty. Cesarke wspominam bardzo dobrze :) tez sie stresowalam, w nocy nie moglam spac a cala ta operacja to byl maly pryszcz.

Gość gość
Rodzilam sn, skończyło się cc. Wierz mi, nie masz się czego bać. Powiem więcej, ciesz się, ze będziesz mieć cc, bo nigdy nie wiadomo jak by się poród sn potoczyl, ile by trwał, jak by Cię bolało.

Gość gość
taki porod posladkowy to bylby ciezki, jesli wogole doszedlby do realizacji, dlatego robia cesarke

Gość gość
Jestem tydzień po cc i śmigam normalnie. Rana lekko jeszcze odczuwalna, ale nie ma dramatu. Nie bój się, będzie dobrze. 30 minut i dzidziuś z Tobą.

Gość gość
masz cesarke :o to nie bedziesz prawdziwa matka :( ZARTOWALAM!

Gość gość
miałam 2 cc i to na życzenie ( w Niemczech to możliwe) , polecam , super :) W życiu bym nie poszła na sn :(

Gość gość
wszystko na pewno pojdzie dobrze, zobaczysz! ja tez mialam cc ze wzgledu na polozenie posladkowe, cieszylam sie, ze znam date i moge sie przygotowac. 8 miesiecy po mam tylko cieniutka blizne, ktora wcale mnie nie szpeci. glowa do gory!

Gość gość
A ja mam w piątek i też się boję :-( Chyba nic się na to nie poradzi, trzeba tam iść i tyle...

Gość gość
bedzie dobrze, nie macie sie czego bac a w nocy lepirj spac poki możecie, bo pozniej juz nie bedziecie sie wysypiac:-)

Gość gość
Ja mialam porod kleszczowy i cc,uwierz ze cc to pikus do koszmaru jaki przeszlam...

Gość gość
Jak pierwsza cesarka to nie ma się czego bać, kolejne już są ryzykowne, po 3 cc znajoma straciła moczowód i nerkę :(