Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć o związku?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 15 lat i wlasnie przeżywam swoją pierwszą miłość. :) Wiem, wiem, pewnie większość z Was będzie nazywać mnie gówniarą. Więc sprawa jest taka, ze poznalam chlopaka jeszcze w 2 gimnazjum i się zwyczajnie w nim zakochałam, teraz jesteśmy parą od początku miesiąca.. Chciałabym powiedzieć o tym babci, ale jak? Moja mama wyjeżdża do Stanów do pracy i widzę ją kilka razy do roku; jestem bardziej związana z babcią. Jak mam jej powiedzieć? Nie, nie powiem jej po prostu "hej babcia mam chlopaka", bo ona chyba mnie z domu wyrzuci, przecież jak ona miala tyle lat co ja to bylo... niedorzeczne. Pomocy:(

Gość gość
ee tam niedorzeczne,młoda była tak samo jak Ty teraz i też na pewno sie w kimś zakochała ;) może nie powalaj jej w takim razie od razu informacją o tym że masz chłopaka,najpierw zacznij od tego,że ktoś Ci sie baardzo podoba,mów o nim jaki jest i zobaczysz jej reakcję czy będzie zadowolona czy nie jak tak no to wtedy powiesz że jest twoim chłopakiem

Gość gość
ee tam niedorzeczne,młoda była tak samo jak Ty teraz i też na pewno sie w kimś zakochała ;) może nie powalaj jej w takim razie od razu informacją o tym że masz chłopaka,najpierw zacznij od tego,że ktoś Ci sie baardzo podoba,mów o nim jaki jest i zobaczysz jej reakcję czy będzie zadowolona czy nie jak tak no to wtedy powiesz że jest twoim chłopakiem

Gość gość
Po co w ogóle mówić? Co masz do zyskania przez wciągnięcie babci w całą tę sytuację?