Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie guzik umie to sie ucieka do UK DE NL taka prawda wieśniaki

Polecane posty

Gość gość

ja mam dobra prace w zachodniej firmie w PL na biurowym stanowisku, 9-17 weekendy wolne i jestem u siebie i powoli splacam kredyt na piekne mieszkanko małe ale moje, a wy d***mujce musicie mieszkac w pokoju w UK po kilku w jednym mieszkaniu bo ceny mieszkan w UK DE sa kosmiczne i co chwila kogos tam zabijaja a w polsce bezpiecznie

Gość gość
Praca biurowa najgorsza, zero ruchu, nonstop przy kompie, nadcisnienie i inne gowna gwarantowane :o

Gość gość
co ty masz??? :):) ty masz nascie lat i c*****a nauczycielke jezyka dziecko drogie nieporadnosc w formulowaniu zdan az wyje ale popieram walcz tylko zacznij sie uczyc po prostu

Gość gość
do gość dziś , nie pyskuj mi tu smierdzielu

Gość gość
A ja mam dobra prace, na zachodzie, na dobrym stanowisku, praca od 9 do 17 weekendy wolne i tez jestem u siebie :P A w dodatku mam piekne mieszkanko ktore juz splacilam :)... ceny mieszkan rzeczywiscie kosmiczne, ale dla chcacego nic trudnego :P

Gość gość
wczoraj do gość dziś , nie pyskuj mi tu smierdzielu X znów ten etatowy t)roll, kiepsko ci widać tu płacą, skoro musisz wypisywac te swoje brednie non toper