Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gangstamaaan

dziewczyna z sympatii

Polecane posty

Gość gość
No proszę podstawówka....

Gość gość
Nie podstawowka.dobra popiszmy o sympatii.warto?bo jezeli laska wkleja swoje zdjęcia a pisze ze w realu patrzą tylko na jej wygląd to troche bez sensu bo w sieci każdy jej wzrokowcem.

Gość gurumody
Tam jest w ch...oszustow i lafirynd.

Gość gośćannnna
No nie do konca bo sama jestem zabiegana ludzie są sparowani i taki portal to dla mnie jedyne wyjście.nie ma wstydu.

Gość kilkatakich
Ja tez nie wierze w zauroczenie facet który mówi do laski w ten sposób i pisze o sobie jak o pakerze raczej nie chodzi do biblioteki.gosc chce ja wk...... I tyle. Zalosne i jeszcze to nan kasę wygląd itd Rzeczywiście nie na jak samokrytyka......A badoo znacie?

Gość gość
Badoo?to jeszcze lepiej.... I fałszywe konta.polecam:(może cos napiszecie o doswiadczenich z portalami randkowymi. A dziewczynie dajcie spokoj naprawde to przegięcie.... I taki zakochany chce ja miec dla siebie a podaje jej nick itd Swinia i tyle.

Gość gośćannnna
Wracam jutro. Poczytam co tam naskrobaliście:)ale symoatia a sympatia plus to tak naprawde to samo.a nawę zwykla sympatia lepsza.znajomi tez tak mówią.a zakład o laske to żal aż boli.idioci.

Gość gość
A ja mam czas w robocie i ja sprawdzę i inne sobie pooglądam:) dobra będziemy się tu wpisywać pierwsz do zabawy magdalenalena89uwaga Nastepna osobę wskazuje ten któremu się uda z nią umówic tak po kolei dla zabawy. Księżniczki się znalazły trzeba im utrzeć nosa. Badoo takie sobie ero masakra sympatia niezła ale ciężko przekonać do siebie jasniepanny.

Gość gość
Byłem nie ma szans zagadac.Pohejtowalbym bo w Polsce nie powinno jej być ale tak żeby ona wiedziała bo tu i anonimowo to ją nie dotknie.niedługo będziemy wszyscy tak wymieszani że masakra Kolorowi to nie chrześcijanie. Ładna ale co z tego jak nie Polka. ....

Gość gość
Nie szans zagadac próbowałam Ona nie powinna być w Polsce i nie dziwie się że ją hejtują Sam bym tak robił Ale tak abyo tym wiedziała żeby zabolalo Co z tego że ładna jeżeli nie Polka...... Jak komuś się uda niech pisze Ta Ten gangsta specjalnie dał wpis aby nią zainteresować aby ludzie zaczęli po niej jeździć Ale chłopak ma rację kolorowych dość!!!!!!!!!

Gość gość
Wielu chłopaków młodych jak i dziewczyn chce by kolejnego czy kolejną zaliczyć i to wszystko. Dlatego nie ma więzi i uczuć potem tylko zdrady i rozwody!

Gość gość
I co z tego Poza tym ona nie jest biała. Nasza dziewczyna to biała dziewczyna!

Gość gość
Ona jest tam rano i czasem wieczorem Logowalem się wczoraj.ozna by z niej zrobić mema ale mi się nie chce. A ten co jej zalozylblewe konta dobrze zrobił niech spotka zboka to wyjedzie:-) I dokladnie co z tego ze ładna jezelibnie Polką.widać od razu ze nie nasza......

Gość angelahenkel
Żałosne.Wiesz że w realu by cię nie chciała i dlatego tu ją objeżdżasz.Żal o smutek.macho jak z obrazka.kolorowa czy nie ma prawo być w Polsce.To nie średniowiecze.

Gość gość
Dobra znudziło mi się spadam do roboty.ale dla przypomnienia.Szukamy laski i nicku magdalenalena89uwaga Na sympatii I szkalujemy Hejtujemy Udajemy księcia z bajki Albo Próbujemy zdobyć jej zaufanie i potem przeleciec w realu proste. Nie biała to nie żal. Arabów mamy dość.

Gość angelahenkel
Wiesz ona to może przeczytać. Ktoś jej może powiedzieć i nie da się nabrać na podryw rodem ze stodoły. Poza tym skąd wiesz czy arabka.a może cyganka.włoszka.co za różnica.myśl trochę.polaczek jesteś.nie Polak.

Gość gość
Widać bo pisze o tańcu brzucha Ma takie oczy Szeherezada. Ja nie mowie ze mi się nie podoba Jest ładna Ale w dzisiejszych czasach Gdy Europe zalewają imigranci Należy tępić takich ludzi Aby zniechęciło innych do przyjazdu Logiczneee?!no to pozdro spadam.