Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli bylam potrzebna facetowi do jednego

Polecane posty

Gość gość

Tzn ,ze nie bylam dosc dobra? Dosc ladna dla niego itd, ze sie nie zakochal?

Gość gość
zbereznik- raczej nie bo seks mielismy raczej udany....

Gość gość
Bo czasami facet szuka w lasce czegoś więcej niż tylko dziura

Gość gość
To co Panowie , tutaj tylko seks sie liczy? masakra :O

Gość gość
Byłaś za łatwa. Faceci lubią zdobywać. A Ty przez łóżko pewnie chciałaś dojść do ołtarza.

Gość gość
nie bo zamiast uzytkowac cie seksualnie mogl sobie nalezc inna... wiec nie win siebie ten czlowiek cie po prostu wykorzystywal

Gość gość
08:22- a tam łatwa, przez kilka miesiecy chcialam go tylko jako kolege, dopiero potem poszlam z nim do lozka...znudzilam mu sie, trudno . A w sumie pieprzyc to :P

Gość gość
Nie wiem na jakiej zasadzie sie spotykaliscie, jak sie zgodzilas na seks bez zwiazku to facet to wykorzystal, ale roznie dobrze moze na poczatku cos tam iskrzylo, ale jednak po okazalo sie, ze to nie to .....

Gość gość
A czemu moglo sie okazac ze to nie to? Bo mu nie odpowiadalam z charakteru czy wygladu?

Gość paulinaaaaaaaa
pewnie z wygladu bylo ok skoro chcial sesku, ale wiesz sam wyglad to nie wszystko, czasem moze iskrzyc z mniej piekna dziewczyna tak poprostu jest, moze uznal ze nie pasujecie do siebie, albo mamil cie pieknymi slowkami zeby cie wykorzystac? To on sam wie najlepiej, ale dziewczyno nie rozpamietuj tego, skup sie na sobie nie na nim ,a wtedy poznasz kogos kto bedzie za toba szalal

Gość paulinaaaaaaaa
a faceci... tacy juz sa. Czasem sie zakochuja, ale wiesz ile ja mialam w zyciu takich pomylek? Mnostwo. Poprostu nie ten, to nastepny i tak do tego podchodz, wyjdz gdzies i staraj sie zapoznac kogos nowego, ale tez podchodz do takich znajomosci z dystansem, nie angazuj sie emocjonalnie nawet jak dojdzie do czegos

Gość gość
Nieodpowiadalas bo pewnie masz 15 lat

Gość gość
to pewnie nie byl ten... tak bywa :/ tez pewnie od poczatku nie bylas nim super zainteresowana jak byl dlugo kolega...

Gość gość
Paulinaaaa 9:27 piszesz ze mialas mnostwo takich pomylek czyli mam wnioskowac ze jestes zlochana juz?ile bylo w tobie juz takich pomylek?

Gość gość
Zbereznik a gadaja ze faceci to k******.rze,ta to ma niezle podejscie do zycia.

Gość paulinaaaaaaaa
09:36- nie twoj interes :)

Gość paulinaaaaaaaa
a jakie mam miec podejscie ? :P Taka jest brutalna prawda, jak cos mi nie pasuje w znajomości to bye i nie bawie sie juz w sentymenty, kiedys jak byłam nastolatka to to bardzie przezywałam, kazdy milosny zawod, a teraz inaczej na to patrze, pierwsza zasada to nie angazować sie , druga to nigdy nie plaszczyc przed facetem, nie prosić o uczucia itd, jesli sam nie bedzie mi chcial ich dac to ja poszukam innego

Gość paulinaaaaaaaa
Nie czytałam nigdy bravo girl :D zycie mnie tego nauczylo, nie bedziesz twarda to cię tylko beda wykorzystywać do jednego teraz facet musi sobie zasluzyc na moje uczucia, a dopoki nie zasluzy traktuje go luzno i tak jest lepiej :) Jak nie wyjdzie- trudno. nie jest ostatni na swiecie

Gość prawictwo pospolite 151
to zależy od faceta .. Sa tacy , którzy nie zblizają sie do kobiet których nie kochają . sa tez tacy którzy poderwą kazdą dla łózka , nawet pierwsza lepszą

Gość prawictwo pospolite 151
oczywiscie , ze nie .. Jesli jest wolny strzelec , to pójdzie do innej jak mu nie dasz ..

Gość gość
Akurat zbereźnika nie słuchajcie. Koleś przelaciał tyle lasek, że stracił rachubę.