Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka 2015

30 kg do zgubienia, zapraszam!

Polecane posty

Gość Zuzka 2015
No dokładnie Monia. W każdej materii motywacja jest ważna. Dlatego mam nadzieję, że chociaż tutaj w jakimś tam stopniu będziemy się wspierać. Ja tez po ciąży bardzo dużo schudłam, było rewelacyjnie. Długo karmiłam i było fantastycznie, ale potem zaczęły się schody i niestety ale zaczęło mnie przybywać. Pocieszające jest przynajmniej to, że aż tylu kg u mnie nie widać. Jak z kimś rozmawiam i schodzimy na tematy diet, odchudzania it., to dają mi 10 kg mniej niż mam i faktycznie gdzieś jest to zakamuflowane, ale waga nie kłamie:) Nie mam 15 lat żeby to sobie wmawiać hehe. Mam bardzo szczupłe łydki, a uda też nie są tragiczne. Owszem- koniecznie muszą schudnąć, ale nie jest aż tak źle. Brzuchol to moja zmora

wlasnie..u mnie tez brzuch i ramiona..pupka ok nogi tez..moga zostac jakie sa..mam 12letnia corke ktorej oddalam swoja odziez i jak ja widze w mojej dawnej np kurtce..mysle..to mozliwe?nie wierze ze tak wygladalam

Gość Zuzka 2015
Oj, ja tez miałam mnóstwo takich rzeczy. I jak patrzę na zdjęcia np. 5 lat wstecz, to coś mnie trafia, że dzisiaj wyglądam tak a nie inaczej. Ech.... Ale nic straconego- to tylko kg, z którymi można walczyć:)

Gość Zuzka 2015
No to podaję moje dzisiejsze menu: ś: 2 kanapki chleba grahama z masełkiem, szynką, ogórkiem II ś: banan obiad: mały talerz zupy pomidorowej kolacja: 2 plasterki szynki i 4 rzodkiewki 1 litr wody, 2 herbaty zielone i niestety kilka paluszków;( A jak Wasze menu?:)

Gość gość
A muszę się przyznawać do tych czekoladek? :o

Gość Zuzka 2015
Witajcie:) melduję się w dniu dzisiejszym;) Jestem po 15 minutowym szybkim marszu i 15 minutowych ćwiczeniach. Za chwilkę będę jeść śniadanko, trochę późno, ale dzisiaj tak wyszło:) A jak u Was? Jak Wam się dzionek rozpoczął?:)

Gość gość
z strony dowiedziałem sie o książce chemia w pożywieniu i sciagnełem ja z chomika i takie cos Natomiast substancje farbujące mogą nawet oddzia-ływać na nas jako stymulatory tycia, także do tej pory uchodząca za całkowicie bezpieczną kurkumina (El00). Może ona bowiem hamować wydzielanie hormonu od-powiedzialnego za szczupłość, leptyny. Hormon ten ha-muje odczucie głodu; niski poziom leptyny odpowiada za otyłość. W przypadku Petry Brand to określone wiązania che-miczne związane z fosforem uszkadzały serce. Są one wpisane na etykiety produktów jako 10 różnych E - nu-merów: E338 do 341, E450a, b i c, E540, 543 i 544. Do tego zaliczamy też kwas fosforowy, który znajduje się w coca-coli, oraz dodatek w postaci kwasów z grupy fosforanów. Nie-miecka Gazeta Lekarska ostrzega przed „ryzykiem za-grażającym zdrowiu spowodowanym przez dodatki fos-foranowe w produktach spożywczych". Gazeta Lekarska upatruje w „rozpowszechnionym użyciu fosforanów jako dodatków do produktów spożywczych" pewnego „nie-uniknionego problemu ze zdrowiem o dotychczas niedo-cenianych parametrach i wymiarze". Fosforany są szczególnie perfidne i złośliwe Obecnie jednak uważa się je za potencjalnie szkodliwe, za takie, które mogą być współodpowiedzialne za wywoływanie nawet bardzo poważnych chorób: znane są jako „nowego typu cholesterol" - ponieważ prowadzą do tego, że żyły się zapychają, a serce się uszkadza.

Gość Zuzka 2015
Hej, hej- jest tutaj ktoś jeszcze?;)