Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejny adorator na widoku

Polecane posty

Gość gość

W tym roku skończyłam 30lat, i żeby nie skłamać, w ciągu ostatniego roku kręciło się kolo mnie 6 facetow. każdy starszy ode mnie, najmłodszy ma 33 lata najstarszy 58! Każdy na poziomie, kulturalny, opiekuńczy... W tej chwili zaczęłam współpracę z z pewnym 40latkiem z innej jednostki, był maleńki epizod kielka miesięcy temu, ze był moim szefem i byc moze jeszcze sie to powtorzy, w tej chwili jednak jesteśmy współpracownikami na jednym poziomie. Kiedy szefował, patrzylam na niego jak na szefa, teraz jednak pozwala sobie na słowka odwazniejsze typu Skarbie, Kochanie, Kwiatuszku, a ja usiedzieć przy nim nie mogę, onieśmiela mnie jego towarzystwo. Ciągle wspólne wyjście proponuje, odmawiam, ale tak naprawdę mam ochotę sie z nim umówić. Dałybyście się ponieść zauroczeniu?

Gość gość
o daj daj daj o doopy daj... Czeka piesek zaraz będzie miał bzykanko za darmo... :D o daj daj daj o doopy daj... Kiedy dasz?

Gość gość
gość dziś o daj daj daj o doopy daj... Czeka piesek zaraz będzie miał bzykanko za darmo... smiech.gif o daj daj daj o doopy daj... Kiedy dasz? Widzę że ty byś dał/a