Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

A teraz przepis na Flaki

Polecane posty

Gość gość

Kupujemy mrożone Flaki wołowe u Zychowicza lub w Lewiatanie. Ważne że wołowe a nie cielęce bo z cielęcych gorzej wychodzi. Gotujemy je z pieprzem tłuczony, majerankiem, selerem który wyjmujemy pod koniec gotowania i jedną tartą małą marchewką. Trzy godziny i gotowe. Oczywiście ma lekko pyrkać na wrzeniu a wodę uzupełniamy. Flaki po kielecku gotowe. Smacznego :) Następny przepis będzie na placki ziemniaczane i potrawkę z pieczonych ziemniaków. Oczywiście po kielecku. [cool ]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×