Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisy na tatuaż

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałabym zasięgnąć porady, bowiem od 6 lat marzy mi się tatuaż, (na zewnętrznej ręce) jednak mam problem z napisem, przez 3 lata byłam pewna w 100% że chce AUDERE EST FACERE (Odwaga jest czynem) później los różnie mnie doświadczał i zdecydowałam się na "STAY STRONG AND NEVER GIVE UP" (Badz silna i nie poddawaj się) miało mnie motywować do życia, ale usłyszałam, że to tandetny tekst... z kolei podobają mi się jeszcze "Only God can judge me" tylko bóg moze mnie osądzać, a także Nec tecum,nec sine te – Nic bez Ciebie , wszystko z Toba. wiem, że napiszecie, że to ja powinnam wybrać, bo to tatuaż na całe życie, w zasadzie jestem pewna który wybiorę, ale chce usłyszeć zdanie osób trzecich.

Gość gość
Ale jestem głupia ci/pa

Gość gość
Tylko nie bardzo Jestem osobą wierzącą i mimo ładnego przesłania niezbyt bym go chciała. Co do drugiej osoby. Jeśli Jesteś osobą tak ułomną by dawać takiego typu komentarz to się nie przyznawaj do swojej głupoty publicznie ;)

ja robię rękaw i mam calą listę tekstów tzn jest 10 tekstów na moim projekcie, niektóre zawierają jedno słowo. Jednak nie chcę ich umieszczać na kafe bo to moja bardzo osobista sprawa co wytatuje sb, ale ten tekst że tylko Bóg może mnie osądzać dopiszę na listę i być może się zmieści :)

Gość gość bardzo dobra rada
nie powiedziałbym tak ostro, że c**a i że głupia ale jedno widać że ty nie wiesz czego chcesz przez ileś lat się zastanawiasz zmieniasz zdanie twierdzisz, że już wiesz ale pytasz na forum czyli nie wiesz i jeśli teraz pod wpływem czyjejś rady uwagi lub dlatego że uniesiesz się honorem zrobisz sobie ten tatuaż to jak wiele osób za chwilę lub po pół roku powiesz sobie że jednak to nie to tobie ten tatuaż jak większości ludzi do niczego nie jest potrzebny zrób sobie zmywalny ponosisz jakiś czas i się okaże czy to jest taka atrakcja mówię poważnie teksty takie sobie bóg może mnie osądzić to jest już tak oklepane że słabo się robi i w przez większość ludzi źle rozumiane

Gość gość
"Ale jestem głupia ci/pa" xxx Pasuje do ciebie najlepiej po polsku i na czole to zrób

Gość gość
Cieszę się, że mogłam pomóc :) Wcale tak nie uważam, bowiem tatuaż musi być przemyślaną opcją. Jak byłam niepełnoletnia to rodzice nie pozwalali mi go zrobić.. Dorosłam i wiem, czego chce, a w kilku zdaniach nie da się sprecyzować, czemu pytam o opinię osób obcych, więc dziękuje za wypowiedź, ale się z Nią nie zgadzam :)

Zastanawiałam się nad napisem "La vita bella" na ramieniu. Zainspirowałam się filmem o tym samym tytule.

Gość gość
gość bardzo dobra rada dziś xx zgadzam sie dodam, ze tylko krowa nie zmienia swoich pogladów ( choc i to niepewne),normalny czlowiek z wiekiem madrzeje, więc i poglady dojrzewają.

Gość gość
Skoro masz zły dzień to wyjdź na dwór i pokrzycz sobie. Krową nikt nie jest i każdy ma prawo zmienić zdanie.. a Ty chyba nie potrafisz tego zrozumieć :) więc wyjdź z tego forum :)