Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martusia12125

wyprawka dla dziecka

Polecane posty

hej! niewiem czy przesadzam czy mam racje. jestem w 5 mies ciazy. mam juz jedno dziecko, w poprzedniej ciazy praktycznie cala wyprawke kupila mi tesciowa razem ze swoja corka, wyprzedzala mnie z wszystkimi zakupami poniewaz ja chcialam poczekac i zaczac kupowasc od 6 miesiaca ciazy a ona zrobila to wczesniej. w tej ciazy znow zaczyna sie to samo. nie znam jeszcze plci wiec czekam z zakupami ciuszkow, rozka czy kocyka itp a ona juz mowi mi ze widziala fajne to czy tamto i jak bedzie to moze kupi. ostatnio nawet chciala juz kupic butelke bo byla w promocji na co sie nie zgodzilam bo takie rzeczy powinnam obejrzec sama i wybrac. a wczoraj sie dowiedzialam ze one we dwie kupily juz NIEBIESKIE spioszki bo uparcie twierdza ze bedzie chlopczyk. powiedzcie mi czy miala ktoras taka sytuacje? co ja mam robic? moj maz nie widzi w tym nic zlego ze one tak wszystko chca kupowac

Gość gość
Nie bądź taka urażona. Twoja ciąża i twoje dziecko, przecież one ci go nie zabiorą! Ciesz się z ich zaangażowania i chęci zamiast miauczeć z żalu. Co masz do niebieskich ciuszków? Kolor ładny dla każdej z płci. Jak tak bardzo ci przeszkadzają ich zakupy to wszystkie podarunki chowaj w karton i oddaj je potrzebującym.

ciesze sie ze chca pomoc ale chodzi o to ze pozniej jest przechwalanie: ja to wybieralam, ja to kupilam. a ja sie vczuje tak na uboczu. jezeli chce pomoc to niech kupuje pampersy czy kosmetyki a wybor kolorow i wzorow pozostawi mi

Gość gość
Odkładaj w kąt i kupuj swoje :)

Gość gość
Jak bylam w 1 ciazy coaza zagrozona od 20 tyg co chwilr szpital bo gepzil mi porod. Chcialam dopiero pod koniec kupowac rzeczy. Przeciez w tych czasach w jednym sklepie kupie wszystko (kasa nie byla problemem zeby wydac i 10tys naraz).powiedzialam w domu ze nie chce zeby cos kupowali bo jak cos sie stanie to.... Tesciowa z coreczka nie rozumieja po polsku chyba i zaczely przychodzic co drugi dzien z reklamowkami ubran lozeczkiem przewijakiem.... Mowilam ze nie chce ale one swoje. W 8 mies jak wiedzialam ze juz jest ok z ciaza i moze sie urodzic pojecjalam z mezem na zakupy kupilismy to co nam sie podobalo i jakie chvielismy a tesciowej kurierem odeslalam te rzeczy z karteczka "prosilam alby nie kupowac i nie znosic tych rzeczy, to pierwsza mija ciaza wyczekana i chcirlismy z mezem miec rafosc z kupowania. Pdnprzyda sie jak corka meza znajdzie " focha strzelila ze hoho. Zreszta nakupowala tupowo chlopiecych rzeczy bo przeciez bedzie syn jakby inaczrj a mala do konca nie pokazala co ma miedzy nogami. Lozeczko bylo z autkiem ubrania chlopiece itp a mamy corke. Teraz jestem w drugiej ciazy na wylocie bedzie synek tesciowa dopoero tydz temu (byl 38 tydz) zapytala czy chcemy tamte rzeczy. Powiedzialam ze jesli teraz ma ochote nadal je dac to tak ale tylko kilka bo lozeczko mamy itp.

Gość gość
nie jestem sama w takiej sytuacji widze, macie racje, co mi sie nie spodoba zawsze moge dac komus innemu.

Gość alicja897
Ja jak kupowałam wyprawke na http://mambi.pl/ to po prostu wybierałam kolory nieokreślające płci, np zielony albo żółty. Uważam, że beznadziejne jest jak dziewczynki to tylko rożówy a chłopcy niebieski.

Gość gość
Jak nie chcesz ubranek i buteleczek to wyślij do mnie. Ja za miesiąc rodzę chłopca. Wydałam tyle kasy, że głowa boli. Nie mam nikogo kto by mi to kupił. Chętnie bym przyjęła takie prezenty. Nie narzekaj. Ludzie to jednak nie potrafią docenić tego co mają.

Gość gość
Potrzebuje kupić dobrej jakości produkty na wyprawkę dla dzieci. Znacie jakies dobre miejsce?

Gość gość
gość dziś Potrzebuje kupić dobrej jakości produkty na wyprawkę dla dzieci. Znacie jakies dobre miejsce? Ja zdecydowanie mogę polecić hurtownie http://aico.com.pl/ - tam kupisz wiekszosc potrzebnych produktów. To doskonalej jakości rzeczy, które mozes zkupic w jednym miejscu. To znaczni eułatwia zakupy.